Antena Căutare

Mircea Badea: Florica Lavric a primit prima transa de bani, 15.000 de euro. Campania umanitara continua!

Campania umanitara initiata de MIrcea Badea si VIctor Ciutacu pentru ajutorarea campioanei olimpice Florica Lavric a reusit sa stranga pana acum peste 15.000 de euro. Victor Ciutacu i-a dus ieri fostei canotoare ordinul de plata cu prima transa de bani. Vezi mai jos ce spune realizatorul Antena 3 despre vizita pe care i-a facut-o Floricai Lavric!

Taximetristul ma-ntreaba daca ma grabesc. Ii spun ca am ora de ajuns si ca nu vreau sa intarzii. Vorbesc cu Mircea Badea la telefon. Omul din stanga trage discret cu urechea. Imi amintesc ca n-am apucat sa cumpar flori. Il rog sa opreasca la primul colt. Imi ofera alternativa pietei de flori. “La Cosbuc macar sunt proaspete. Mergeti la doamna canotoare, nu-i asa?” Zambesc. Chiar nu ne-am despuiat degeaba la poza, ca doi arlechini batrani scosi la pensie la reforma Circului de Stat.

Ordinul de plata care atesta transferul in contul Floricai Lavric (Maxim, dupa sot) a peste 700 de milioane de lei vechi e pe bord. Ajungem. Ma dau jos in spatele unui bloc din Militari. Ma asteapta Gabriela Ghiban, partenera noastra-n cursa asta nebuneasca de strangere de bani. Un domn inalt, bine, cu alura de sportiv, ne iese-n fata si ne indruma catre scara. Vine alergand si Ivona Rosu, reporterul Antenei al carui material ne-a urnit din sictirul existential. E tanara, frumusica si entuziasta. N-a apucat inca sa se blazeze. Are tot timpul din lume. Sper sa n-o faca.

Intram. Ne-asteapta campioana olimpica de la Los Angeles. E inalta, legata, are clar un fizic intretinut. Mimeaza cu stangacie starea de sanatate. Dureaza putin. Mi se prabuseste-n brate, in lacrimi, cand ma vede cu ditamai cosul de flori. E operata, face tratament, o doare. Repeta la nesfarsit cat e de impresionata, ne multumeste obsesiv. E racoare-n casa, dar curg apele pe mine si ma lasa picioarele. Ne asezam. Ar fi vrut ca altceva sa ne aduca in cochetul apartament al familei. Sa venim pentru un interviu despre sport, nu sa ne mane tragedia ei. Il adora pe Mircea. Se uita seara de seara la emisiunile lui. Promit ca data viitoare incerc sa-l aduc si pe nebun.

Vezi mai multe pe Jurnalul National!

Citeste aici cum te poti alatura campaniei!

20.000 de familii din intreaga tara nu mai primesc alocatii sociale din cauza copiilor chiulangii... Peste 1.000 de apeluri la 112 din cauza caniculei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x