Antena Căutare

Mirela Retegan, păcălită să dea 87.000 de euro pe internet. Escrocul s-a dat drept părintele Constantin Necula

Mirela Retegan a fost păcălită să dea 87.000 de euro pe internet. Escrocul s-a dat drept părintele Constantin Necula și a obținut banii sub motivul că ar avea cancer la pancreas și are nevoie de ajutor.

Mirela Retegan, păcălită să dea 87.000 de euro pe internet. Escrocul s-a dat drept părintele Constantin Necula Galerie
Mirela Rețegan

"Mi-a scris pe Facebook părintele Necula şi mă ruga să-l ajut. Spunea că are cancer la pancreas, că are nevoie de 87.000 de euro urgent. Dacă pe mine, jurnalist cu 20 de ani de experienţă, au reuşit să mă păcălească, nici nu vreau să mă gândesc ce pot să facă în cazul oamenilor simpli. Atunci când e vorba de cineva pe care-l iubeşti, nu mai stai să verifici", a povestit Mirela Retegan potrivit observator.tv.

Unul dintre oamenii la care a apelat a descoperit la timp că era vorba de o înşelăciune.

"Abia atunci îl sun pe părintele Necula, pe adevăratul părinte Necula, care-mi spune că de patru ori i s-a furat identitatea şi că acest escroc face bani în felul acesta", a mai spus Mirela Retegan.

Reacția părintelui Constantin Necula

"Am mai trecut prin situaţii în care am putut să combatem exact infracţiuni. De data aceasta pare că sunt mult mai performanţi pentru că se readaptează foarte uşor în ciuda prietenilor mei specializaţi în "hackereală", a spus preotul Constantin Necula.

Alertă în România! Pasager suspect de coronavirusul din China, identificat pe aeroportul Otopeni din București... Pasagerul suspect a ajuns la Institutul Matei Balș: "Se infirmă infecția cu coronavirus în cazul pacientului venit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x