Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Dezvăluiri în cazul Caracal. Alexandru Cumpănaşu: ”Gheorghe Dincă nu avea cum să o omoare"

Antena 3 a prezentat vineri, în exclusivitate, misterele cazului Caracal. Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri despre lucrurile care se ascund în ancheta care face referire la cazul Caracal.

Antena 3 a prezentat vineri, în exclusivitate, misterele cazului Caracal. Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri despre lucrurile care se ascund în ancheta care face referire la cazul Caracal.

Acesta a venit cu răspunsuri la misterele care se învârt în cazul Caracal.

Cumpănașu a declarat că „este logic că nu avea cum să o omoare el, dacă el nu era acolo”. Dovezile filmate cu camerele de supraveghere arată că Gheorghe Dincă nu se afla acasă la momentul când se presupune că ar fi morât-o pe Alexadra Măceșanu. „Este ireală declarația lui Dincă”, a adăugat Alexandru Cumpănașu.

De asemenea, declarațiile lui se referă și la expertiza făcută de specialiști în care au arătat că Alexandra este moartă: „Nu sunt expert, nu vreau să acuz pe nimeni, dar chiar așa, au râmas doar doi dinți din corpul ăla?”

O altă întrebare care naște curiozități a fost dacă butoiul în care s-au găsit rămășițe umane a fost cald sau rece atunci când au ajuns anchetatorii la casa lui Dincă, vineri dimineata pe 26 iulie. Alexandru Cumpănașu a spus că vărul său, tatăl Alexandrei nu a fost lăsat să vadă acest butoi și nimeni nu a spus dacă, într-adevăr acel butoi era cald. De asemenea, tatăl Alexandrei a văzut doar un inel și lănțisorul fetei, aduse de anchetatori pentru ca acesta să le confirme.

La întrebarea: Ce a vorbit Gheorghe Dincă timp de o oră, singur cu un polițist chiar în primele zile ale anchetei? De ce a mărturisit imediat după discuție că le-a omorât pe fete?, Alexandru Cumpănașu a răspuns scurt: „Pentru a ascunde întreaga rețea, întregul clan”.

De asemenea, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că discuția între Gherghe Dincă și plițistul misterios nu s-ar fi petrecut într-o cameră, ci chiar în curtea lui Dincă, pe aceeași buturugă pe care presupusul criminal a fost fotografiat.

„Conversația nu e cunoaște, a fost off the record, și nici numele polițistului nu se știe”, a spus Cumpănașu.

Un alt mister din cazul Cazul Caracal este legat de butoiul din curtea lui Dincă, presupusul butoi în care Alexandra ar fi fost ucisă.

Alexandru Cumpănașu susține că „este o absurditate” și că el nu a văzut acest butoi. Au fost văzute doar câteva imagini cu un butoi filmate cu drona, însă nimeni nu l-a văzut fizic.