Antena Căutare

MIsterul BANANELOR ÎNSÂNGERATE a fost lămurit! „Este o bacterie care cauzează... această coloratură”

Un cunoscut artist de la noi a avut un şoc în momentul în care a găsit într-o banană o pată ce părea să fie sânge. Adi Cristescu a lămurit misterul bananelor însângerate.

„Fratilor, ce se intampla?... Si sora mea a gasit ceva asemanator intr-o banana. Sunt eu paranoic? Exista vreo alta explicatie decat cea ca ‘cineva’ injecteaza unele banane cu sange?... Si daca e asa, de ce? Si ce contine acest sange? Unde putem face o analiza acestei banane? Si repede, pana nu se altereaza... Adica maine, cumva. O deslusim?

Update: Se pare ca exista o explicatie simpla si fara sa ajungem in zona teoriei conspiratiei. Este o bacterie care cauzeaza aceasta coloratie si nu este periculoasa.
Oricum, aceasta postare m-a ajutat sa descopar cum oamenii ma pot dezamagi. Consider Facebook in primul rand o comunitate, nu un spatiu in care sa epatezi. Mai bine zis, consideram! Se pare ca atunci cand cuiva ii trece prin fata ochilor, pe wall un articol pe care “prietenul” de pe Fb nu a apucat sa il citeasca si el constata asta, ca un animal de prada (cu aceeasi lipsa de tact si educatie) considera ca e o ocazie buna sa ii sara la gat si sa se bata cu pumnii in piept ca el stie, iar “prietenul” nu. Pun pariu ca inainte sa citeasca acel articol, i sa parea la fel de ciudat fenomenul (care nu are legatura cu cat de coapta este banana). Le multumesc celor care au adus informatii, pareri intr-o nota prietenoasa, iar cei care s-au simtit atat deranjati de lipsa mea de informare in acest domeniu sau au folosit cuvinte urate, chiar jigniri, cand le-am cerut doar parerea, sunt invitatii mei sa la un psiholog, sa isi descopere frustrarile, iar inainte de asta, ii rog sa dea unfriend, unfolow, etc.”, a scris Adi Cristescu.

Anunț extraordinar pentru elevi! Vor fi în culmea fericirii când vor afla ce li se pregătește!... Avertizarea de ULTIMĂ ORĂ a meteorlogilor: „Acesta este ÎNCEPUTUL”. Autoritățile au intrat ÎN ALERTĂ. Sunt pregătite RAC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x