Antena Căutare

Mita la BAC: Mai multi profesori din Galati, trimisi in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul teritorial Galati au dispus trimiterea in judecata a mai multor profesori, in urma savarsirii mai multor infractiuni in perioada iunie - iulie 2010, in timpul examenului de Bacalaureat.

Onu Maria Elena, director al Liceului particular "Dimitrie Cantemir" Galati a fost trimisa in judecata "pentru asociere pentru savarsirea de infractiuni de coruptie, instigare la infractiunea de dare de mita in forma continuata, trafic de influenta in forma continuata, dare de mita in forma continuata, instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii in forma continuata".

Lazanu Mariana, membra in comisia de evaluare la proba scrisa de limba si literatura romana in cadrul Centrului Zonal de Evaluare din cadrul Seminarului Teologic "Sf. Apostol Andrei" Galati este judecata pentru infractiuni de coruptie si luare de mita.

DNA a mai trimis in judecata profesorii Hogea Geanina-Laura, membra in comisia de evaluare, Dinu Cristina-Elisabeta si Orban Andreea-Krisztina, supraveghetori si Bujor Carol, membru in comisia de evaluare, anunta realitatea.net.

De asemenea, mai multi candidati la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2010, vor fi judecati pentru infractiunea de cumparare de influenta.

Sursa: Jurnalul National

Cluj: Elevii cu 10 la Bac au primit cate un IPad 2, de la o fundatie a prefectului... VIDEO! Un sofer a furat un semn de circulatie pentru limitarea vitezei din nordul statiunii Mamaia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x