Antena Căutare

Moarte învăluită în mister la Târgoviște. O femeie a fost găsită moartă în fața unui bloc. Ipoteza luată în calcul de anchetatori

Moarte cu semne de întrebare, ieri după-amiază, în judeţul Dâmboviţa! O femeie a fost găsită fără suflare în faţa unui bloc din Târgovişte. Sinuciderea este prima ipoteză a anchetatorilor. Locatarii nu ştiu însă cine este femeia şi nu cred că ar fi vorba despre un gest extrem.

Oamenii susţin că cineva ar fi ucis-o şi apoi ar fi abandonat trupul fără viață. O posibilă crimă nu exclud nici oamenii legii. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

”Locuiesc la etajul doi. Spălam rufe. Şi, dintr-odată, am auzit un țipat puternic si, dupa aia, o bușitură puternică. Am crezut că s-a împușcat, ceva.”, a declarat o vecină.

Crimă din răzbunare: Un copil de 14 ani din Vaslui, ucis cu sânge rece de un bărbat

Zgomotul puternic i-a alarmat pe toţi locuitorii din bloc. Erau orele prânzului. Speriaţi, au ieşit într-un suflet afară. În faţa clădirii, pe caldarâm, zăcea o femeie cu trupul zdrobit.

Oamenii au pus mâna pe telefon şi au sunat la 112. Imediat, zona a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti. Medicii, chemaţi şi ei în ajutor, nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Moartea ei este învăluită în mister. Nu se ştie, deocamdată, în ce condiţii a murit. Semnele de întrebare sunt cu atât mai mari cu cât femeia nu era cunoscută printre locatari.

Româncă ucisă şi aruncată într-un tomberon de iubitul ei urma să ajungă în România de Paşte. În urma ei o plâng doi copii și familia

O primă ipoteză arată că femeia s-ar fi aruncat de pe acoperişul blocului. Cu toate acestea, locatarii susţin că nu ar fi avut cum să ajungă acolo. Ei au alte bănuieli. Prima variantă luată în calcul de oamenii legii este suicidul, însă nu exclud nici varianta unei crime.

Cum explică șeful Gărzii de Mediu București poluarea excesivă din oraș: ”A fost un fenomen meteo, aerul nu s-a ridicat!”... Prima zi pentru înscrierea la clasa zero. Ce trebuie să știe părinții elevilor din învăţământul primar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x