Live acumAcces Direct
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Momente de groază! O mamă își protejează copilașul de 3 ani cu propria viață, după ce aceștia sunt atacați de 3 pitbuli nemâncați

O mamă a încercat să își protejeze copilașul cu propria viață, după ce 3 pitbuli i-au atacat în timp ce traversau o stradă spre casa în care locuiau, în California.

Tragedie în plină stradă! O mamă își apără cu propria viață băiețelul de 3 ani, după ce aceștia au fost atacați de 3 câini pitbuli, în timp ce se îndreptau spre casă! Femeia disperată a început să urle de durere și de spaimă, în timp ce câinii îi sfâșiau copilașul sub privirile ei

O mamă a încercat să își protejeze copilașul cu propria viață, după ce 3 pitbuli i-au atacat în timp ce traversau o stradă spre casa în care locuiau, în California.

Femeia de 47 de ani și micuțul au suferit răni grave și a fost nevoie de internare urgentă pentru a le salva viața, potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliția din Vallejo.
Micuțul, neajutorat total, a fost sfâșiat, suferind grave mușcături pe față, piept, brațe și picioare, în timp ce mama a suferit răni grave la cap și brațe.

Martorii au declarat îngroziți că "Este cel mai rău lucru pe care l-am văzut în viața mea".
Hutcherson și soțul său au fost primii care au auzit urletele de disperare ale victimelor și au sărit în ajutor fără a știi despre ce este vorba.

Oamenii declară că "Animalele îl trăgeau pe băiețel de lângă mama sa, iar femeia încerca să îl protejeze pe copilaș cu propriul corp".

În timp ce unul dintre vecini alerga pentru a ajuta victimele și a distrage câinii bătând cu o bâtă într-o ghenă, soția suna la Salvare pentru a se prezenta de urgență.

Steve a povestit că urechea mamei a fost parțial pierdută: "Am continuat să lovesc într-o cutie de gunoi pentru a le distrage atenția câinilor", a spus el.

Hutcherson a mai povestit că până la sosirea poliției, câinii au tras victimele în cealaltă parte a străzii.

Poliția a relatat că în jurul orei 5:32 au răspuns la un raport referitor la cazul unei mame și al fiului ei care au fost atacați de câini pe o stradă de lângă blocul 500 din Locust Drive.
La sosire, polițiștii au găsit o mamă și un copil "atacați efectiv de 3 pitbuli". Forțele de Ordine au separat victimele de cei 3 câini folosind spray cu piper și forța fizică.
Femeia și copilașul au fost dus de urgență la spital și au primit toate îngrijirile necesare, pentru a le salva viața.

Cei 3 pitbuli au fost duși într-un centru specializat, iar polițiștii vor hotărî dacă vor fi sacrificați.
La postarea acestui caz pe rețelele de socializare, s-au primit multe comentarii, majoritatea dintre acestea exprimând regrete pentru ce s-a întâmplat și totodată, mesaje care au venit în apărarea câinilor "care nu s-au născut ca să urască, ei au fost învățați așa".

Tu ce ai alege să se întâmple cu câinii atacatori?

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro