Căutare Live

Momente de panică în Craiova! Un bărbat cu probleme psihice a furat o foarfecă și a sărit din Ambulanță

Un bărbat care era transportat către un spital de psihiatrie din Craiova a furat o foarfecă și a sărit din Ambulanță. Polițiștii au reușit să îl imobilizeze pe bărbat și au însoțit ambulanța până la spital.

Un bărbat care era transportat către un spital de psihiatrie din Craiova a furat o foarfecă și a sărit din Ambulanță. Polițiștii au reușit să îl imobilizeze pe bărbat și au însoțit ambulanța până la spital.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul de 42 de ani, din Palilula, era transportat cu ambulanța pentru a fi internat la un spital de psihiatrie din Craiova. Acesta a reușit să sară din mașină, în zona Parcului Tineretului din oraș, după ce a luat cu el o foarfecă.

Nicio persoană nu a fost rănită sau amenințată, iar poliția a deschis dosar penal pentru furt.

Polițiștii secției 6 din Craiova l-au imobilizat pe bărbat și au însoțit ambulanța până în momentul în care aceasta a ajuns la spital, unde pacientul a fost internat.

Un bărbat care era transportat la un spital de psihiatrie din Craiova a sărit din ambulanţă, având la el o foarfecă; el ... A ținut cu țara lui și a fost amendat! Cât are de plătit un activist de mediu din Moldovița după ce a reclamat un transp...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri