Antena Căutare

Momente de panică în Craiova! Un bărbat cu probleme psihice a furat o foarfecă și a sărit din Ambulanță

Un bărbat care era transportat către un spital de psihiatrie din Craiova a furat o foarfecă și a sărit din Ambulanță. Polițiștii au reușit să îl imobilizeze pe bărbat și au însoțit ambulanța până la spital.

Un bărbat care era transportat către un spital de psihiatrie din Craiova a furat o foarfecă și a sărit din Ambulanță. Polițiștii au reușit să îl imobilizeze pe bărbat și au însoțit ambulanța până la spital.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul de 42 de ani, din Palilula, era transportat cu ambulanța pentru a fi internat la un spital de psihiatrie din Craiova. Acesta a reușit să sară din mașină, în zona Parcului Tineretului din oraș, după ce a luat cu el o foarfecă.

Nicio persoană nu a fost rănită sau amenințată, iar poliția a deschis dosar penal pentru furt.

Polițiștii secției 6 din Craiova l-au imobilizat pe bărbat și au însoțit ambulanța până în momentul în care aceasta a ajuns la spital, unde pacientul a fost internat.

Un bărbat care era transportat la un spital de psihiatrie din Craiova a sărit din ambulanţă, având la el o foarfecă; el ... Peste 26.600 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, confiscate, în ultimele 48 de ore, de poliţiştii de frontieră;...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x