Antena Căutare

Momentul bizar în care Prințul William refuză să răspundă jurnaliștilor dacă va citi cartea fratelui său. Cum a reacționat

Prințul William și Kate Middleton au avut o reacție bizară atunci când junaliștii au adresat întrebări referitoare la cartea lansată de Prințul Harry.

Prințul William și Kate Middleton au vizitat un spital nou din Liverpool Galerie
Prințul William și Kate Middleton au avut o reacție bizară atunci când junaliștii au adresat întrebări referitoare la cartea lansată de Prințul Harry. | Getty Images

Prințul William și Kate Middleton au avut o primă ieșire publică de la lansarea cărții „Square”, publicată de Prințul Harry. Cu toate că li se aduc o serie de acuzații, Prințul și Prințesa de Walles s-au arătat destul de relaxați la eveniment și cu zâmbetul pe buze. Cei doi au participat la deschiderea unui spital nou din Liverpool. Imediat cum au intrat în spital au fost întâmpinați cu aplauze de echipa de medici și pacienți, însă a fost și un mic incident.

Întrebarea la care Prințul William și Kate Middleton au evitat să răspundă cu orice preț

Prințul William și Kate Middleton s-au aflat la noul spital pentru a mulțumi personalului pentru munca grea pe care au depus-o. Evenimentul se află în contextul lansării primei autobiografii a Prințului Harry, astfel că, ieșirea celor doi nu a fost lipsită de incidente.

La un moment dat, unul din reporterii prezenți la evenimentul de deschidere a adresat o întrebare despre cartea lui Harry.

Citește și: Cum crede Prințul Harry că ar fi fost relația lui cu Prințul William dacă Prințesa Diana ar mai fi trăit: ”Sunt sigur”

„Alteță Regală, ați avut prilejul să citiți cartea fratelui dv.?”, a fost întrebarea adresată de jurnalist.

Însă nici Prințul William și nici Prințesa Kate nu au schițat niciun gest și nu este de mirare. Deja nu mai este niciun secret că cei din Familia Regală britanică evită să-și spele rufele în public, Prințul Harry fiind o excepție deja.

Incidentul a fost surprins de editorul regal ITV Chris Ship și distribuit pe pagina sa de Twitter.

Surse apropiate Casei Regale au spus că reacția celor doi este una normală, oamenii fiind obișnuiți deja ca membrii Casei Regale să se ocupe strict de îndatoririle regale.

„Mesajul este că el este orientat foarte mult pe business ca de obicei. Sunt multe de așteptat, așa că accentul este pus pe sprijinirea comunităților și pe a nu fi distras, ceea ce este cel mai bine pentru toată lumea”, a declarat o sursă pentru Mirror.

Între timp, o femeie, Sylvia, în vârstă de 81 de ani, i-a spus viitorului rege: „Continuă, Will, Scousers te iubesc”, la care el a răspuns: „Voi face”, relatează Liverpool Echo, potrivit aceleași surse citate mai sus.

Citește și: Prințul Harry spune că nu-i mai recunoaște pe tatăl său, Regele Charles, și nici pe fratele William. A cui consideră că e vina

După un timp petrecut la spital, cei doi au vizitat organizația caritabilă Open Door pentru sănătate mintală, care se concentrează pe sprijinirea tinerilor adulți din Merseyside cu sănătatea lor mintală.

Între timp, în timp ce Harry continuă seria interviurilor pentru promovarea cărții sale, el a spus că „nu ar dori nimic mai mult” decât ca cei doi copiii săi să aibă relații cu Familia Regală.

Remarcile sale despre fiul și fiica sa au venit în ciuda criticilor pe care le-a adus fratelui său William, tatălui Charles și mamei vitrege, Camilla. Cartea lui Harry include afirmații că William l-a atacat fizic și confirmă că Kate și Meghan Markle au avut o prietenie frenetică.

Rezultate Loto 12 ianuarie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Ce a putut găsi un bărbat în rucsacul unor ucraineni pe care l-a furat. S-au refugiat în România cu zeci de mii de euro ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x