Momentul în care un bărbat a încercat să o ucidă pe casiera unei benzinării! Poliția Capitalei: ”A fost salvată în ultima clipă!”

 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost reținut după ce a alimentat într-o benzinărie din București, iar apoi a amenințat casiera și i-a cerut bani. Individul nu s-a oprit aici, întrucât a urmărit-o și a accelerat spre un grup de oameni dintr-o spălătorie, apoi a fugit, fiind prins în Călărași, pe autostradă.

Întreg momentul a fost surprins de camere de supraveghere, iar pe filmare se poate vedea cum bărbatul a accelerat spre un grup de oameni. 

„Bărbatul a urmărit-o, cu mașina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat și s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în fața spălătoriei. Acestea au reușit să se ferească, bărbatul lovind o masă și rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit”, informează Poliția Capitalei, potrivit Antena 3

Bărbatul, care a fost identificat și reținut, este cercetat pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere. Totodată, i-au fost recoltate probe pentru a se depista dacă se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI