Antena Căutare

"Monstrul" din Loch Ness ar fi fost filmat de drona unui turist. Ce apare pe înregistrarea video

"Monstrul" din Lacul Loch Ness, care se presupune că ar trăi în Scoția, ar fi fost filmat de drona unui turist în timp ce acesta făcea canotaj. Iată ce se vede pe înregistrarea video.

Reprezentare artistica a monstrului din Loch Ness
"Monstrul" din Loch Ness ar fi fost filmat de drona unui turist. Ce apare pe înregistrarea video | Shutterstock

Despre "monstrul" din Loch Ness nu se cunosc multe informații. Se presupune că nu face parte din nicio specie, iar dovezile despre existența lui sunt alcătuite din puține, dar disputate fotografii și înregistrări cu sonarul, conform Wikipedia. Localnicii l-au botezat Nessie, un nume folosit azi în toată lumea, încă din anii 1950.

"Monstrul" din Loch Ness ar fi fost filmat de drona unui turist. Ce apare pe înregistrarea video care a fost făcută publică pe Internet

Turistul a filmat ceea ce mulți oameni au considerat a fi "monstrul" din Loch Ness sau Nessie, în timp ce era în Scoția, a scris Daily Star. Pe bărbat îl cheamă Richard Mavor, are 54 de ani și este pilot profesionist. Acesta, împreună cu prietenii și cu familia, făceau un traseu de canotaj, Great Glen Canoe Trail, pentru un scop caritabil.

Filmulețul captat de drona lui Richard Mavor, de patru minute, redă o creatură care pare a fi, într-adevăr, asemănătoarea cu înfățișarea pe care s-ar presupune că ar avea-o și Nessie, au spus mulți dintre cei care au văzut înregistrarea video. Forma neobișnuită care se observă în apă, aproape de țărm, ar aduce cu ceea ce pare a fi legendara creatură, așa cum ar mai fi fost surprinsă în trecut și despre care s-ar presupune că ar avea un corp mare și gâtul alungit, un fel de reptilă preistorică acvatică, cum ar fi plesiozaurul.

Cineva a comentat, după ce a văzut filmulețul: "Și eu l-am văzut pe Nessie, aproape de țărm!".

Richard Mavor ar fi sugerat totuși că e doar un joc de lumini, dar a mai menționat că în apă nu erau trunchiuri de copac sau alte obiecte. Bărbatul a urcat filmulețul pe canalul lui de Youtube și a declarat pentru Daily Record: "Nu-mi vine să cred. A trebuit să mă uit de mai multe ori pe înregistrarea video și o tot studiez de atunci. N-aș putea să spun exact ce este, dar are aceeași formă cu Nessie, așa cum ar fi fost surprins și alte dăți".

Presa străină a preluat subiectul, iar internauții l-au răspândit pe rețelele de socializare. Se pare că nu este prima dată anul acesta când mai multe persoane au spus faptul că au văzut creatura.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

(P) Sporește-ți șansele de angajare în IT... (P) Cum te ajută o asigurare de viață de la OVB Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x