Antena Căutare

Mortul nu a murit! Situație uluitoare la un spital din Arad! Familia pacientului declarat decedat, deși trăiește, a suferit un șoc: „Este de neconceput”

O familie din Arad a fost înștiințată să vină să ridice trupul neînsuflețit al unui pacient care, de fapt, trăiește. După ce au organizat înmormântarea bărbatului, rudele acestuia l-au găsit viu la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

O familie din Arad a fost înștiințată să vină să ridice trupul neînsuflețit al unui pacient care, de fapt, trăiește. După ce au organizat înmormântarea bărbatului, rudele acestuia l-au găsit viu la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Nepoata bărbatului declarat mort la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, deși nu a murit, a povestit cum s-a întâmplat totul.

„Ieri dimineață (luni), în jurul orei 6… 6 și ceva, doamna doctor David – cred că Annamaria o mai cheamă, de la Gastroenterologie l-a sunat pe tatăl meu. Fratele tatălui meu a fost internat pe această secție. Deci, doamna doctor l-a sunat pe tatăl meu să-i spună – poate nu exact cu aceste cuvinte, însă încerc să vă redau discuția cât de bine pot – că fratele lui a intrat în comă, că îi pare rău că nu s-a mai putut face nimic pentru el. I-a transmis tatălui meu condoleanțe și i-a spus că pacientul mai trebuie să rămână vreme de vreo două ore în salon, că așa sunt procedurile. Apoi i-a spus că trebuie să meargă să dea o declarație prin care să spună că nu mai e nevoie de autopsie, cunoscându-se cauzele decesului. Totodată, i-a spus că astăzi (marți), pe la ora 6, putem să mergem după el”, a povestit nepoata pacientului, pentru specialarad.ro.

La auzul acestei vești nefericite, familia pacientului s-a pregătit, creștinește, de înmormântare, a luat legătura cu o firmă de servicii funerare și s-a pregătit să meargă la spital să-și ridice mortul. Însă, l-au găsit viu, în stare gravă, la terapie intensivă.

„Am mers la firma de servicii funerare, am plătit tot ce era de plătit, am ales tot ce era de ales. Am rezolvat tot ce trebuia să rezolvăm și ne-am întors la spital unde am aflat, cu stupoare, că fratele tatălui meu trăiește, de fapt. Am aflat că acesta este la terapie intensivă, evident, în stare gravă, dar că nu murise. Am înțeles că făcuse un stop… probabil cardio-respirator și că a fost resuscitat. Nici nu știu să vă spun cum ne simțim. Este revoltător. Este de neconceput, aș zice. Oricui povestim, prima oară pufnește în râs, apoi are o reacție de revoltă. Este incredibil”, a mai povestit nepoata bărbatului declarat mort, deși este viu.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad susțin că familia pacientului a fost informată că starea acestuia este critic și că șansele acestuia de supraviețuire sunt minime.

„A avut loc o convorbire telefonică între medicul curant și aparținători, în care medicul i-a înștiințat despre starea critică a pacientului și despre faptul că șansele de supraviețuire sunt minime. Totodată, medicul le-a explicat și care sunt procedurile ce trebuie urmate, în cazul în care survine decesul”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Toaleta publică din Cluj, care a costat 120.000 de euro, a fost inundată la prima ploaie! Fusese deschisă în urmă cu dou... A fost identificat tânărul care a intrat în cancelarie și a incendiat zece cataloage! Anchetatorii au ridicat lucruri fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x