Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Descoperire șocantă în Mureș! Un cioban a fost sfâșiat de un urs! I-a mâncat o mână!

Un cioban în vârstă de 63 de ani, de la o stână din judeţul Mureş, a fost găsit mort, sâmbătă, la marginea unei păduri, după ce ar fi fost atacat de un urs.

Poliţia Judeţeană Mureş a anunţat că, sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnaveni au fost sesizaţi printr-un apel la 112 de către un bărbat, cioban la o stână din localitatea Cucerdea, cu privire la faptul că şi-a găsit un coleg mort, la marginea unei păduri dintre localităţile Cucerdea şi Giuluş.

Potrivit ciobanului car a sunat la 112, bărbatul decedat prezenta pe corp urme ale unui posibil atac de animal sălbatic.

Poliţiştii s-au deplasat acolo şi au constatat că sesizarea se confirmă, bărbatul decedat fiind în vârstă de 63 de ani.

Din cercetări reiese că bărbatul a plecat, vineri seara, de la stâna respectivă, cu oile, şi nu s-a mai întors.

„În urma examinarii sumare a cadavrului, acesta ar prezenta leziuni cauzate în urma unui posibil atac de urs", arată Poliţia Mureş.

Trupul ciobanului are leziuni profunde cauzate în urma unui posibil atac de urs, în special în zona capului. O parte din mâna dreaptă a bărbatului a fost mâncată, potrivit digi24.ro.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, fiind de asemenea înştiinţaţi şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Braşov, Agenţiei de Mediu şi Asociaţiei de Vânătoare competente.

Poliţiştii fac cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului.

Cadavrul bărbatului urmează a fi transportat la S.M.L. Târgu Mureş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Sursa : news.ro