Antena Căutare

Nathan are cinci ani și este catalogat ca „prădător sexual”. Eticheta îl va pândi toată viața pentru că și-a pupat pe obraz un coleg

Nathan, are cinci ani și este catalogat ca fiind „infractor sexual”, după ce și-a luat un coleg în brațe, iar pe altul l-a pupat pe obraz. Copilul este din Statele Unite ale Americii și este diagnosticat cu autism.

Nathan, are cinci ani și este catalogat ca fiind „infractor sexual”, după ce și-a luat un coleg în brațe, iar pe altul l-a pupat pe obraz. Copilul este din Statele Unite ale Americii și este diagnosticat cu autism.

Învățătoarea sa l-a catalogat drept „prădător sexual” , după ce copilul de cinci are și-a arătat afecțiunea față de colegii săi. Părinții acestuia au fost informați despre catalogarea copilului, dar și despre faptul că va rămâne cu această etichetă pentru totdeauna.

„La început n-am înțeles nimic. E doar un copil de cinci ani. Învățătoarea lui m-a sunat și mi-a spus: Trebuie să aveți o discuție cu Nathan despre limite!” , a declarat mama acestuia.

Copilul suferă de autism, însă înțelege foarte bine lucrurile, în comparație cu alți copii de vârsta lui.

„Dacă nu înțelegi cum funcționează autismul, ai putea crede că se comportă deviant. Dar nu e cazul la Nathan. Am vorbit cu el și i-am spus: N-ai voie să îmbrățișezi niciun copil. M-a întrebat: De ce?. Pentru că nu e permis”, i-am răspuns. Nu poți să acuzi un copil cu probleme de așa ceva. El n-a înțeles ce a greșit”, a adăugat femeia.

VIDEO / Manevră periculoasă a unui șofer pe un drum îngust de munte... Aproape 60 de morminte, găsite în patru campanii pentru căutarea osemintelor deţinuţilor politic morţi la Penitenciarul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x