Antena Căutare

Neamţ - 31 de rezidenţi şi 38 de angajaţi de la două centre de recuperare au fost diagnosticaţi cu coronavirus

Un număr de 31 de rezidenţi şi 38 de angajaţi de la două centre de recuperare din judeţul Neamţ au fost diagnosticaţi cu coronavirus, anunţă Direcţia judeţeană de Sănătate Publică, precizând că sunt încă aşteptate rezultate ale testelor.

Conform informaţiilor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, la Centrul de Recuperare Păstrăveni, au fost recoltate, în perioada 5- 7 mai, în fiecare zi, 390 probe de la personalul de îngrijire şi rezidenţii centrului. Toate persoanele din acest centru sunt asimptomatice.

Au fost primite rezultatele pentru probele recoltate în 5 mai. Conform acestor rezultate, 32 persoane din personalul de îngrijire şi 18 rezidenţi sunt pozitive. A început procesul de internare a personalului de îngrijire, rezidenţii au rămas în Centru, având în vedere situaţia lor medicală. De asemenea. sunt aştepate rezultatele din 6 şi 7 mai 2020 ale probelor recoltate.

La Centrul de Recuperare Reabilitare Sancta Maria, DSP Neamţ a recoltat în datele de 6 şi 7 mai 2020 probe de la cei 68 de salariaţi şi 17 beneficiari ai centrului. Conform rezultatelor ,care au fost finalizate şi care corespund probelor recoltate în data de 6 mai, un număr de 6 salariaţi au fost depistaţi pozitivi şi 13 rezidenţi. Conform celui mai recent raport al Grupului de Comunicare Strategică, judeţele Neamţ şi Arad au depăşit pragul de 600 de îmbolnăviri.

Sursa : news.ro

Plouă cu dosare penale la Suceava. Patru medici, dați pe mâna autorităților. Ce se întâmplă acum în spitalul-focar de CO... Ministerului Educaţiei şi Cercetării a alocat 150 de milioane de lei pentru achiziţia de tablete conectate la internet, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x