Antena Căutare

UPDATE: Accident grav în județul Neamț! Trei copii accidentaţi de un autoturism. Doi sunt la spital, al treilea este resuscitat la fața locului

Joi dimineaţă, trei copii au fost accidentaţi de un autoturism, în localitatea Davideni din comuna Păstrăveni, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

UPDATE: Accident grav în județul Neamț! Trei copii accidentaţi de un autoturism. Doi sunt la spital, al treilea este resuscitat la fața locului
Trei copii accidentaţi de un autoturism

UPDATE:Trei elevi au fost spulberaţi de un camion cu lemne, unul dintre ei fiind declarat decedat.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 49 de ani, din Pipirig, conducea o autoutilitară pe DJ 155 I, în localitatea Davideni, a surprins și accidentat trei minori de 15 și 16 ani, toți din Țibucani, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat decesul unui minor de 16 ani și rănirea celorlalți doi, care au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Știrea inițială

La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj SMURD, fiind preluaţi doi copii care au fost transportaţi la spital.

"A treia victimă se află la faţa locului şi se efectuează manevre de resuscitare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Accident cumplit cu un autobuz plin cu elevi. Care este starea copiilor?

Victimele au vârste cuprinse între 14 şi 15 ani.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului şi au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Muncitorii români cad pe capete. Accident mortal la locul de muncă.Un muncitor a căzut în gol, de pe un bloc în construcție

O tânără a murit subit, sub ochii colegilor, la o săptămână după ce în același magazin a pierit un client. Ce arată prim... Pacientul cu coronavirus este internat la Institutul ”Matei Balş”, izolat, şi în continuare fără simptome/ Ministerul Să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x