Antena Căutare

Incendiu puternic la Mănăstirea Agapia! Pompierii și medicii au intervenit de urgență - VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit marţi seară, la Mănăstirea Agapia, focul manifestându-se la nivelul acoperişului la două chilii. O persoană a făcut atac de panică şi a primit asistenţă medicală din partea echipajului SMURD.

Incendiu puternic la Mănăstirea Agapia! Pompierii și medicii au intervenit de urgență - VIDEO Galerie
Incendiu puternic la Mănăstirea Agapia

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi seara, la un incendiu izbucnit la casa monahală de la Mănăstirea Agapia.

Pentru localizarea şi stingerea incendiului intervin pompieri de la Detaşamentul Târgu Neamţ cu patru autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi pompieri de la Detaşamentul Piatra Neamţ cu o autospecială de stingere.

Echipele de intervenţie au stabilit că incendiul se manifesta la nivelul acoperişului a două chilii. Pompierii au localizat focul şi intervin pentru stingerea incendiului.

Reprezentanţii ISU Neamţ spun că o persoană a făcut atac de panică şi primeşte asistenţă medicală de la echipajul SMURD.

Sursa : news.ro

Acestea sunt substanțele ce distrug coronavirusul într-un minut! Nelu Tătaru: „Trebuie să ne intre în reflex”... Scandal uriaș la Maternitatea Cuza din Iași. Femeile însărcinate, puse pe drumuri să-și facă test COVID-19: ”E revoltăto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x