Antena Căutare

Femeie bătută, sub ochii nepoțelului de doi ani, pentru 10 lei și un telefon. Scene violente în Piatra Neamț! | Video

Alertă în Piatra Neamţ: o femeie de 63 de ani a fost bătută crunt şi jefuită în plină stradă, ziua în amiaza mare, în timp ce îşi plimba nepotul. Totul, pentru zece lei. La două zile după atac, agresorul e încă liber. Şi asta deşi jaful a fost suprins pas cu pas de camerele de supraveghere.

Scenele teribile au fost suprinse de camerele de supraveghere duminică după amiază într un cartier de blocuri din Piatra Neamţ. În plină zi, femeia se plimbă cu nepoţelul de mână. Nu prevede nimic din coşmarul prin care urmează să treacă. Un bărbat îi urmăreşte îndeaproape.

Când ajunge în dreptul lor, fără nicio ezitare, loveşte puternic cu cotul. Apoi cu pumnul. Copilul se desprinde speriat din mâna bunicii, care se prăbuşeşte sub ochii lui.

Scene violente în Piatra Neamț. Un tâlhar fură un telefon și 10 lei

În timp ce el se năpusteşte asupra femeii să îi ia tot ce are în geantă, îl calcă pe cel mic pe picior. Vizibil speriată, bunica încearcă să se ridice şi să îl oprească pe agresor. Nu reuşeşte, iar individul se face nevăzut cu un telefon mobil şi 10 lei.

Citește și: O elevă din Vaslui i-a scris primarului, cerându-i un telefon pentru școala online. I-a spus că la alocație, îi va returna banii. Ce răspuns a primit?

Şi încă nu există un cerc de suspecţi. Din fericire, nici bunica, nici nepotul nu au avut nevoie de internare. Agresorul are în jur 35-40 de ani, are părul scurt, puţin grizonant, aproximativ un metru 80 şi constituţie atletică. Cei care l recunosc sunt sfătuiţi să sune urgent la 112 până nu face şi alte victime.

Sesiune specială pentru elevii care nu pot da BACUL sau Evaluarea Națională în luna iunie. Noutăți de la Ministerul Educ... IPS Pimen, printre primii români tratați cu plasmă, împotriva Covid-19. Tratamentul este experiemental, susțin medicii...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x