Antena Căutare

Neatenţia la volan a făcut trei victime. Un băiat de 12 ani şi un bătrân au murit, iar o fată a ajuns la spital cu răni grave

Neatenţia la volan a făcut trei victime. Un băiat de 12 ani şi un bătrân au murit, iar o fată a ajuns la spital cu răni grave.

Neatenţia la volan a făcut trei victime. Un băiat de 12 ani şi un bătrân au murit, iar o fată a ajuns la spital cu răni grave.

În primul caz, petrecut în Vaslui, copilul a furat cheile maşinii şi s-a dus să-şi aştepte fratele mai mare, care venea din străinătate. La întoarcere însă, tânărul s-a urcat la volan, cu toate că nu avea permis, şi a provocat un accident, în care fratele său mai mic a murit. Şoferul a fost reţinut de poliţişti.

Tatăl nu era acasă în momentul în care fiul său cel mic s-a urcat la volanul maşinii. Împreună cu mama sa, un frate şi un unchi, a mers să-l întâmpine pe celălalt frate, care tocmai se întorsese din Marea Britanie.

Pe fondul vitezei excesive a intrat într-un stâlp, după care maşina a rămas pe cupolă.

Băiatul de 12 ani a suferit răni grave. Deşi l-au resuscitat mai bine de o oră, medicii nu l-au mai putut salva.

Fratele care a condus nu avea permis. El a fost reţinut, iar astăzi va fi dus în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Accident grav şi la Suceava, un bărbat de 69 de ani a murit după ce a fost lovit de un camion, pe o trecere de pietoni. Omul merge un pic mai şchiop şi fuge să prindă semnaforul.

Pe camerele de supraveghere se vede cum camionul opreşte şi lasă doi pietoni să traverseze. Pe bătrânul care venea în fugă, şoferul a declarat însă că nu l-a văzut.

Persoană a fost prinsă sub camion. Victima a fost declarată decedată de către cei de la Serviciul de Ambulanţă

Iar în judeţul Gorj, în localitatea Licurici, o fată de 14 ani a fost lovită de o maşină în timp ce traversa neregulamentar strada. Copila a fost rănită şi a ajuns la spital.

Cazul Sorina: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea procurorului general privind strămutarea procesului ... O elevă din judeţul Gorj a reuşit să ia nota maximă la bacalaureat în ciuda condițiilor de transport pe care le-a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x