Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Necazuri fără sfârșit pentru Florin Salam! Manelistul a primit o nouă lovitură, înainte de scandalul de la Spitalul Matei Balș

Momente critice pentru Florin Salam. Manelistul a intrat în vizorul polițiștilor, după apariția unor imagini scandaloase.

Necazuri fără sfârșit pentru Florin Salam! Manelistul a primit o nouă lovitură, înainte de scandalul de la Spitalul Matei Balș

Sute de persoane au participat la priveghiul liderului clanului Duduianu, Emi Pian. Niciunul dintre cei care au venit să ia la revedere de la interlop nu a respectat normele impuse pe timpul stării de alertă.

În consecință, polițiștii au dat peste 60 de amenzi participanților. Printre cei sancționați se numără și interpretul Florin Salam, chemat de rudele lui Emi Pian să cânte lângă sicriul în care este pus trupul interlopului.

După ce a plecat din casa familiei lui Emi Pian, Florin Salam a fost oprit de polițiști și amendat pentru că nu a purtat masca de protecție. De asemenea, alte câteva zeci de persoane au primit amendă pentru același lucru, valoarea totală a sancțiunilor fiind de peste 14.000 de lei.

Florin Salam, acuzații grave la adresa medicilor de la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș

Celebrul manelist Florin Salam trece printr-o adevărată dramă și a cerut ajutorul televiziunilor pentru a face publică situația dureroasă prin care trece. Cântărețul a făcut dezvăluiri neașteptate, ce i-au uluit pe fani.

Aflat în curtea Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”, Florin Salam a dezvăluit faptul că fratele său este bolnav de Covid-19 și că medicii nu oferă informații clare și suficiente familiei.

Sursa video: Antena3

Recomandari