Antena Căutare

Praf în ochi! Nicolae Mirea, șeful demis al Poliției din Caracal, va încasa o pensie uriașă: ”Va îngroşa rândurile pensionarilor speciali”

Nicolae Mirea, șeful Poliției din Caracal, a fost demis zilele trecute, după cazul dispariției Alexandrei, însă nu o va duce deloc rău, întrucât imediat i-a fost aprobată cererea de pensionare. 

Nicolae Mirea, șeful Poliției din Caracal, a fost demis zilele trecute, după cazul dispariției Alexandrei, însă nu o va duce deloc rău, întrucât imediat i-a fost aprobată cererea de pensionare.

Astfel, Nicolae Mirea, în vârstă de doar 51 de ani, a depus o solicitare ca să iasă din câmpul muncii și i-a fost aprobată. Astfel, pensia polițistului va fi de 12.000 de lei, deşi a fost considerat vinovat pentru cum s-a acţionat în cazul crimei, potrivit deputatului Claudiu Năsui.

Citește și: Scapă de orice răspundere în cazul Alexandrei?! Şeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, şi-a depus dosarul pentru pensionare

"Aşa-zisele demisii se dovedesc a fi praf în ochi. Aflăm la o săptămână după cazul care a zguduit România că unul din responsabilii proastei gestionări de situaţie şi-a depus cererea de pensionare. Şeful poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, în vârstă de 51 de ani, s-a hotărât să îngroaşe rândurile pensionarilor speciali şi să nu mai aştepte procedurile de destituire, deşi acestea erau anunţate. Astfel, omul care nu îşi reproşează nimic în cazul Alexandrei va ieşi la pensie de pe poziţia înaltă pe care o ocupă şi va încasa din banii contribuabililor pe care nu a reuşit să îi protejeze o suma de aproximativ 12.000 de lei, pe lună. Aceasta este lupta împotriva criminalităţii, în viziunea PSD", scrie Claudiu Năsui, pe Facebook.

Nicolae Mirea lucrează în cadrul Poliţiei Caracal din 1990, iar din decembrie 2017 a ocupat funcţia de şef al instituţiei.

Citește și: S-a confirmat că Alexandra a fost ucisă. Familia Măceșanu, în lacrimi de durere și de furie

Mirea a fost demis după intervenţia în cazul Alexandrei. El declara că, din punctul său de vedere, poliţiştii au acţionat „perfect” şi nu are ce să îşi reproşeze, potrivit Mediafax.

Soţia poliţistului demis de la conducerea Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, este, la rândul ei, şefa postului de poliţie Osica.

Alexandru Cumpănașu va solicita expertiză internațională a oaselor găsite în ”butoiul” din curtea lui Dincă: ”Bijuteriil... Vecinii lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri cumplite despre ziua în care a fost ucisă Alexandra: ”Am simțit un miros, am crez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x