Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Noi detalii despre Mihaela, românca ucisă de iubit în parcarea unui supermarket. Una dintre prietenele ei a rupt tăcerea: ”Trebuia să se mute cu fiica ei. Era foarte serioasă!”

Mihaela, românca ucisă de iubitul italian, în parcarea unui supermarket, avea planuri mari și nimic nu părea să prevestească tragedia. 

Noi detalii despre Mihaela, românca ucisă de iubit în parcarea unui supermarket. Una dintre prietenele ei a rupt tăcerea: ”Trebuia să se mute cu fiica ei. Era foarte serioasă!”

Maria Apostolides, românca în vârstă de 44 de ani, care a fost ucisă de iubitul ei italian, căuta un apartament în care plănuia să locuiască cu fiica ei, pe care o avea din mariajul cu un cetățean cipriot, de care divorțase în urmă cu mai mulți ani.

Mihaela s-a despărțit de soțul cipriot în 2003, an în care s-a mutat în Italia. Cei doi au rămas în relații foarte bune, iar fiica lor a rămas la el, în Cipru. Acum, însă, adolescenta, care împlinește 19 ani, voia să se mute în Italia, motiv pentru care Mihaela a început să caute un apartament în care să locuiască împreună.

Ea este românca ucisă în Italia, în parcarea unui supermarket, chiar de iubitul ei. Cum și-a justificat criminalul fapta odioasă: ”Mi-a cerut prea mulți bani în carantină!”

În perioada de carantină, femeia a locuit împreună cu iubitul italian. Vineri dimineață, au plecat împreună de acasă la cumpărături și pentru a viziona un apartament.

„Era minunată, foarte serioasă și respectabilă. Mihaela urma să locuiască împreună cu fiica ei. De Francesco mi-a povestit. Aveau o relație, dar nu erau logodiți. El vroia să meargă cu el și să locuiască în Florența. Era foarte gelos... Nu mi-a vorbit niciodată urât despre Francesco. Probabil că a ajutat-o, dar, chiar dacă a trecut prin momente dificile, când nu a putut găsi un loc de muncă, nu știu să fi avut probleme serioase cu banii. Ea nu trăia pentru bani, dimpotrivă, ar fi ajutat pe toată lumea”, a spus Carmen, una dintre prietenele româncei, potrivit Digi24.

Mihaela, ucisă cu patru focuri de armă, în parcarea unui supermarket

Crima oribilă a avut loc în jurul orei 16.45, în parcarea unui supermarket. Francesco Borgheresi, militar, din Florența, a tras patru focuri în pieptul Mihaelei și a sunat apoi la poliție. La sosirea echipajului, el a fost imobilizat. Victima zăcea fără suflare pe scaunul pasagerului a unui autoturism.

„Veniți să mă luați, am omorât o femeie” Cum i-a așteptat pe polițiști militarul care a executat-o pe Mihaela în parcarea unui supermarket

Investigațiile au scos la lumină faptul că cei doi se cunoșteau de cel puțin doi ani și aveau o relaţie.

Francesco Borgheresi le-a spus anchetatorilor că era împreună cu Mihaela din 2018, iar în ultimele luni, în perioada de carantină, au locuit împreună. Borgheresi a mai spus că a ajuns să nu o mai suporte pe femeie și că îi cerea foarte mulți bani, relatează Corriere della Sera.

Recomandari