Antena Căutare

Noi detalii înfiorătoare în cazul Anamariei Suru, tânăra ucisă și abandonată în pădurea Secu! „A ținut-o cu capul sub apă și…”

Au ieșit la iveală noi detalii înfiorătoare în cazul Anamariei Suru, tânăra ucisă și abandonată în pădurea Secu. Fratele victimei, Călin Blidariu, care este audiat ca martor în acest caz, a făcut mărturisiri uluitoare în instanță, după ce concubina lui i-a făcut mai multe reclamații.

Au ieșit la iveală noi detalii înfiorătoare în cazul Anamariei Suru, tânăra ucisă și abandonată în pădurea Secu. Fratele victimei, Călin Blidariu, care este audiat ca martor în acest caz, a făcut mărturisiri uluitoare în instanță, după ce concubina lui i-a făcut mai multe reclamații.

Călin Blidariu, fratelei tinerei Anamaria Suru, a recunoscut că și-a amenințat în repetate rânduri concubina pe care a ținut-o cu capul sub apă, dar „nu cu intenția de a o ucide”. Din acest motiv, tânăra a cerut ordin de protecție, susținând că iubitul ei a și amenințat-o că o va arde cu acid sulfuric.

Anchetatorii nu au reușit încă să facă lumină în cazul Anamariei Suru, tânăra care în aprilie a fost ucisă și abandonată în pădurea Secu, de la marginea Reșiței. Imediat după ce tânăra a fost găsită moartă, fratele ei a fost considerat principalul suspect. Însă, după ce a cerut să fie spus unui test poligraf, acnhetatorii i-au atribuit calitatea de martor.

Potrivit Express de Banat, citat de libertatea.ro, Raluca Pârvu, concubina lui Călin Blidariu, poate avea un rol important în identificarea și prinderea criminalului. Înainte de sfârșitul tragic al Anei, Judecătoria Reșița a fost sesizată pentru emiterea unui ordin de protecție pe care Raluca l-a cerut ca urmare a unui incident foarte violent în care a fost victima lui Călin.

În instanță, Călin Blidariu a precizat că nu știe care este motivul pentru care iubita sa cere emiterea unui ordin de protecție. Cu toate acestea, la dosar exista un certificat medico-legal din care reiese că femeia a avut mâna fracturată și alte leziuni pentru care a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Călin Blidariu a recunoscut că și-a bruscat iubita și din acest motiv tânăra s-a ales cu brațul rupt.

În instanță, Raluca Pârvu a confirmat că, deși la un moment dat s-a împăcat cu iubitul său, a cerut din nou ordin de protecție, la sugestia polițiștilor. Tânăra a luat această decizie pe fondul informațiilor pe care le-a aflat despre iubitul său din dosarul penal deschis ca urmare a morții surorii acestuia.

„A arătat că pe parcursul relaţiei dintre părţi a fost agresată fizic şi verbal în mod repetat de către pârât. Deşi a fost ameninţată de pârât în mod repetat, a considerat iniţial că ameninţările venite din partea concubinului ei erau făcute «la nervi». Victima a mai arătat că, în urma agresiunilor pârâtului, a avut umărul dislocat, iar în urma agresiunilor din data de 06.03.2019 a suferit leziuni traumatice la nivelul antebraţului şi a coapselor ce au necesitat pentru vindecare 30 de zile de îngrijiri medicale”, a reținut instanța, conform sursei citate.

În timpul audierilor, Călin Blidariu a recunoscut că a avut certuri cu iubita sa pe care a agresat-o fizic și verbal.

„A recunoscut că a ameninţat-o în mod repetat pe concubina sa şi că a agresat-o fizic, că a împins-o şi că a vrut să o sperie ţinând-o cu capul sub apă timp de 5 secunde, fără intenţia de a o ucide”, s-a reținut în motivarea soluției prin care Călin Blidariu nu are voie, timp de șase luni, să se apropie de concubina sa.

Mai mult, Raluca Pârvu a spus că iubitul ei a amenințat-o că o va bate și că o va stropi cu acid sulfuric.

„Victima a arătat că deţine informaţii noi din dosarul penal aflat pe rol ca urmare a uciderii surorii pârâtului, însă sursa informaţiilor nu contează foarte mult în condiţiile în care acestea i-au determinat o stare de temere alimentată de conduita din trecut a pârâtului şi de ameninţările acestuia”, a motivat Judecătoria Reșița emiterea ordinului de protecție.

Adolescent de 16 ani, în stare gravă, după ce peretele unui bloc din Dorohoi s-a prăbușit peste el. Copilul încerca să c... Copilă aruncată în stradă de propria mamă, în Vaslui. Ana a fost găsită stând pe o bancă, speriată și flămândă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x