Antena Căutare

Ion Iliescu ar fi făcut infarct! Ultimele detalii despre starea de sănătate a fostului președinte

Fostul președinte Ion Iliescu trece prin momente dificile. Acesta a ajuns la spital, iar medicii au decis să-l interneze. 

Fostul președinte Ion Iliescu trece prin momente dificile. Acesta a ajuns la spital, iar medicii au decis să-l interneze.

Conform Antena 3, acesta este stabil, cooperant și discută cu medicii, însă va rămâne în spital până sâmbătă, cel mai probabil, pentru investigații suplimentare și tratament.

Citește și: Ultimă oră! Ion Iliescu, la Spitalul Elias din București

„Domnul Ion Iliescu s-a prezentat astăzi la Spitalul Universitar de Urgență Elias pentru probleme cardiace mai vechi. Investigațiile efectuate în urgență au confirmat existență unei suferințe, motiv pentru care s-a decis internarea în vederea tratamentului de specialitate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Mugur Ardelean, managerul instituției spitalicești.

Citește și: Ion Iliescu, în continuare în spital! Ultimele informații despre starea de sănătate a fostului președinte

De cealaltă parte, însă, potrivit unor surse citate de Antena 3, fostul președinte ar fi făcut infarct.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Iarnă în toată regula în România! O femeie a ajuns la spital în stare gravă din cauza frigului ... Caz revoltător în judeţul Braşov. O bătrână a fost aruncată în stradă, din casa în care locuise aproape 30 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x