Antena Căutare

Gheorghe Dincă, la pământ! Un apel la 112 i-a distrus orice speranță! Noi dovezi, descoperite în urmă cu câteva ore

Un apel la 112 i-a trimis pe anchetatori din nou la liziera pădurii din Caracal, acolo unde, cu câteva săptămâni în urmă, la indicațiile lui Gheorghe Dincă, a fost găsit un sac plin cu rămășițe umane. Astăzi, polițiștii au găsit noi fragmente osoase, ce urmează să fie trimise la DIICOT.

Un apel la 112 i-a trimis pe anchetatori din nou la liziera pădurii din Caracal, acolo unde, cu câteva săptămâni în urmă, la indicațiile lui Gheorghe Dincă, a fost găsit un sac plin cu rămășițe umane. Sâmbătă, polițiștii au găsit noi fragmente osoase, ce urmează să fie trimise la DIICOT.

„În urma unui apel prin 112, poliţişti criminalişti şi de investigaţii criminale s-au deplasat la faţa locului. Au fost ridicate fragmente mici, posibil osoase, acestea urmând a fi înaintate către DIICOT, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Surse surse apropiate anchetei au dezvăluit că noile probe au fost ridicate în cursul zilei de sâmbătă, în urma unui apel la 112. Locul în care au fost găsite fragmentele este liziera pădurii de unde au mai fost ridicate rămăşiţe umane, la indicaţiile lui Gheorghe Dincă

Fragmentele osoase descoperite sâmbătă vor fi trimise la INML pentru a se stabili dacă sunt de natură umană sau animală.

Părinții îl caută disperați pe Petrișor! Băiatul nu a mai fost văzut de sâmbătă: „Vă rugăm, ajutați-ne să ne găsim copil... Ei sunt cei doi logodnici uciși în accidentul de sâmbătă noapte. Adina și Lucian așteptau un copil și se pregăteau de nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x