Căutare Live

Notă de plată uriașă în Grecia pentru o duzină de stridii și patru băuturi. Cât a plătit un cuplu pentru o oră la terasă

Doi turiști cred că au fost înșelați după ce au primit o notă de plată mult prea mare pentru ce au comandat. Cei doi se aflau în vacanță în Grecia, Mykonos, și au rămas cu gura căscată după ce au văzut câți bani trebuie să plătească pentru doar o oră la terasă.

Doi turiști cred că au fost înșelați după ce au primit o notă de plată mult prea mare pentru ce au comandat. Cei doi se aflau în vacanță în Grecia, Mykonos, și au rămas cu gura căscată după ce au văzut câți bani trebuie să plătească pentru doar o oră la terasă.

Shutterstock.com

Un cuplu din SUA a decis să bea ceva la un bar de pe malul mării. După ce s-au relaxat, au părăsit localul respectiv și au început să caute un taxi pentru a se întoarce în camera de hotel.

În căutarea lor, au observat că restaurantul anunța faptul că taxiurile pot fi chemate doar în interior. Așa au decis să intre, cu toate că li s-a părut o practică bizară.

Citește și: Notă de plată astronomică pe o plajă din Grecia pentru doar câteva ore de distracție. Doar bacșișul a fost 2500 de lei

Cât au plătit cei doi turiști pentru o duzină de stridii și patru băuturi

Au hotărât să se așeze la o masă și, în timp ce așteaptau taxiul, femeia a propus să bea ceva. „I-am spus soțului meu: ‘Oh, de ce nu chemăm un taxi și luăm o băutură’. Asta a fost marea mea greșeală.”, și-a amintit Theodora McCormick.

Nu au primit un meniu și asta li s-a părut foarte ciudat, dar nu au protestat. În schimb, chelnerul a început să enumere băuturile pe care le au în restaurant.

Cei doi turiști au două beri, două martini și o duzină de stridii. Cei doi spun că ospătarul a făcut presiuni să le comande. Când a venit nota de plată, au crezut că nu văd bine.

„A fost Mykonos; știam că va fi un preț ridicol… 250 de euro, la asta ne gândeam. Dar am primit nota și era în jur de 560 de euro”, a spus femeia, conform Daily Mail.

Citește și: Notă de plată exagerată într-o destinație râvnită. Nu le-a venit să creadă cât au fost obligați să dea pentru 7 zile de cazare

Ea consideră că au fost victima unei înșelăciuni și condamnă felul în care angajații restaurantului i-au tratat.

„I-am spus soțului meu: „Suntem într-o țară străină. Este ridicol, dar este evident un fel de înșelătorie. Vom plăti și vom încerca să ne ocupăm de asta mai târziu”, a mai zis turista.

Misterul icoanei cu trei mâini a Maicii Domnului, care se află într-o mănăstire din România. De ce este atât de specială... Cum pot beneficia elevii de tichetele sociale pentru rechizite, în valoare de 500 de lei. Când se depun cererile...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x