Antena Căutare

Nouă ani de la moartea Mădălinei Manole. Gestul ei a şocat o ţară întreagă. Ce a scris, de fapt, în biletul de adio

Au trecut nouă ani fără Mădălina Manole! Pentru apropiaţi, sunt nouă ani de gol şi durere, în care nu au reuşit să-şi explice ce a determinat-o pe artistă să-şi pună capăt vieţii atât de brutal. Chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, a băut o otravă comandată pe internet.

Au trecut nouă ani fără Mădălina Manole! Pentru apropiaţi, sunt nouă ani de gol şi durere, în care nu au reuşit să-şi explice ce a determinat-o pe artistă să-şi pună capăt vieţii atât de brutal. Chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, a băut o otravă comandată pe internet.

Gestul ei a şocat o ţară întreagă, mai ales că-şi împlinise şi cel mai mare vis, acela de a deveni mamă. Ieri, familia şi cei care au iubit-o au comemorat-o la cimitirul din Ploieşti, acolo unde este înmormântată.

Sunt nouă ani de când Mădălina Manole a decis că rostul ei pe această lume s-a sfârşit. În dimineaţa zilei de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere, fata cu părul de foc a fost găsită fără suflare în baia casei sale din Otopeni. Anchetatorii au stabilit că s-a sinucis cu Furadan, un pesticid foarte toxic care i-a secerat imediat viaţa şi a răpit-o de lângă copilul pe care şi l-a dorit atât de mult.

Vestea morţii a cutremurat România, iar familia a fost sfâşiată de durere. O durere care se vede şi acum pe chipurile celor care au iubit-o. Ieri, i-au adus candele şi flori. În faţa mormântului, tatăl Mădălinei de-abia îşi stăpâneşte lacrimile.

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio prin care a încercat să le explice celor dragi motivele care au împins-o să-şi ia viaţa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soluţia cu care s-a otrăvit ar fi fost comandată pe internet, de la un bărbat, care a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru că i-a vândut artistei otrava fatală. A fost eliberat condiţionat, însă în urma morţii fetei cu părul de foc au rămas multe controverse nerezolvate.

Accident grav în Constanța! Trei morți și patru răniți: Pompierii s-au chinuit să scoată trupurile de sub fiarele mașini... Imaginile durerii. Marius, românul rănit în Grecia, a ajuns acasă să-și înmormânteze soția și fiul de opt ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x