Antena Căutare

UPDATE: Accident grav în Teleorman. 14 persoane rănite, dintre care 4 în stare gravă. IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI

Cel mai recent bilanţ furnizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă arată că în accidentul din Teleorman au fost implicate 17 persoane, iar 14 dintre ele au fost rănite, fiind duse la spitale. Între victime se află şi un copil care este în comă.

UPDATE: Cel mai recent bilanţ furnizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă arată că în accidentul din Teleorman au fost implicate 17 persoane, iar 14 dintre ele au fost rănite, fiind duse la spitale. Între victime se află şi un copil care este în comă.

Nouă persoane, între care un copil, au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz cu pasageri şi un TIR, pe DN 52, în judeţul Teleorman, arată primele informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Un tir s-a ciocnit cu un microbuz, iar martorii de la fața locului, care au anunțat evenimentul, vorbesc despre posibile victime multiple. În urma impactului dintre tir și microbuz, 10 persoane au fost rănite. Una dintre ele este inconștientă.

Sursă: TRNews

Ai luat BACUL, urmează o nouă alegere: facultatea! Încotro apuci? TOPUL celor mai bune universități din România... Trei licee din Prahova vor fi desfiinţate! Niciun elev din aceste unități școlare nu a promovat examenul de BACALAUREAT ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x