Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Noul Ramaru a fost lasat liber sa ucida! Nicole Vlad este suspect in SAPTE cazuri penale!

Noul Ramaru al Romaniei a fost lasat liber sa ucida! Asta reiese din controlul Parchetului General, dupa care au cazut deja primele capete. Seful Parchetului Buftea a fost demis, iar alti doi procurori care l-au anchetat in trecut pe ucigasul studentei japoneze sunt anchetati la randul lor. Pana si politistii care au instrumentat cazurile ar putea fi cercetati disciplinar.

Un lant lung de nereguli comise de politisti, procurori sau criminalisti l-au lasat liber pe cel care pare sa fie noul Ramaru al Romaniei, Nicolae Vlad, criminalul studentei japoneze Yurika Masuno. Iar barbatul a dat lovitura dupa lovitura. Este suspect in sapte cauze penale.

Alte trei femei au fost talharite, violate si ucise de Nicolae Vlad. Una dintre victimele sale a supravietuit si le-a povestit anchetatorilor tot ceea ce a patit.

Totusi, Nicolae Vlad a scapat insa de fiecare data. O data pentru ca procurorul nu s-a sinchisit sa-l audieze pe Nicolae Vlad desi era principalul suspect. Altadata, pentru ca politistii nu s-au obosit sa stea de vorba cu victima. Intr-un alt dosar a iesit basma curata, pentru ca Institutul National de Criminalistica nu avea reactivi ca sa prelucreze probele prelevate. Si medicii legisti par sa aiba o parte de vina. Institutul National de Medicina Legala nu a trimis expertiza ADN anchetatorilor, intr-una dintre cauze, pentru ca nu a fost platita.

Procurorul sef al Parchetului Buftea a fost destituit astazi de procurorul general al Romaniei. Un alt procuror din Ilfov va fi si el cercetat. Procurorul General al Romaniei a cerut Ministerului de Interne sa-i ancheteze pe politistii care au dat dovada de neglijenta.

Rezultatele controlului au relevat faptul ca a fost tergiversata solutionarea unor dosare ca urmare a nedepunerii intr-un termen cat mai scurt a expertizelor dispuse.
Asa ca Parchetul General a cerut Ministerului de Interne sa schimbe legislatia pentru ca expertizele medico-legale, dispuse in cauzele comise cu violenta, sa fie achitate cat mai repede.

Recomandari