Antena Căutare

Nu e nicio glumă. România, singura țară în care MORȚII umblă liniștiți pe străzi și vor să... învie!

Bârlădeanul declarat mort de instanţă bate în disperare la uşile autorităţilor! Dar nimeni nu poate să-l ajute, cât timp legea e lege, iar în acte, bărbatul nu există. Primarul oraşului l-a sfătuit pe om să ceară anularea deciziei prin care a fost declarat decedat, ca să-şi recupereze identitatea. Până atunci, bărbatul - care este şi bolnav de diabet - nu are cum să-şi ia nici măcar un medicament pe reţetă.

Iar zilele acestea, Constantin Reliu va lua din nou calea justiţie ca să "învie" şi în acte. Întors în ţară după 19 ani petrecuţi la muncă, în Istanbul, bărbatul de 63 de ani a aflat la graniţă că este.mort. Uitase de familie de câţiva ani, aşa că după cutremurul din Turcia, soţia a reuşit să-l declare decedat în instanţă. Fără identitate, omul s-a văzut în imposibilitatea de a se folosi de banii aflaţi în conturile din Turcia. Aşa că nu are nici din ce să trăiască. Şi nici cum să meargă la medic.

Vești DEZASTRUOASE pentru toți românii. S-a scumpit cu peste 80 la sută! Nicăieri în Europa nu s-a mai întâmplat asta... E prăpăd! Mai puţin de 40% din elevii claselor a XI-a şi a XII-a au avut medii peste 6 la simularea examenului de Bacala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x