Antena Căutare

Nu scăpăm de vremea rea! Ultimele estimări de la ANM au generat ALERTĂ

Specialiștii ANM au anunțat un Cod Galben de ninsori în toată țara. Mai multe persoane au fost rănite din cauza copacilor doborâți de vânt.    


Specialiștii ANM au anunțat un Cod Galben de ninsori în toată țara. Mai multe persoane au fost rănite din cauza copacilor doborâți de vânt.

Vremea rea poate face victime. Miercuri, jandarmii au salvat două persoane găsite în zăpadă, fiind vorba despre un tânăr care se plimba dezbrăcat şi desculţ, deşi afară ningea, şi de un bătrân căzut în zăpadă, ambele persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Unul dintre cazuri a avut loc zona Rucăreni din comună Soveja, unde jandarmii au identificat un bătrân de 83 de ani care era întins pe jos în zăpadă. El era căzut de aproximativ o oră şi era sub influenţa băuturilor alcoolice. Jandarmii l-au dus pe bătrân la autospecială pentru a se putea încălzi, în acelaşi timp fiind solicitată o ambulanţă SMURD, potrivit News.

Peste 600 de locuitori din comună Bârseşti au rămas fără energie electrică din cauza unei avarii apărute în reţeaua de electricitate, tot din cauza viscolului.

Meteorologii au anunțat Cod Galben de precipitații și ninsori în toată țara până vineri.

Evaluarea Națională 2018. Schimbări majore la Evaluarea Națională pentru elevii de a II-a și a IV-a!... ALOCAŢII 2018. Câţi bani vor primi copiii de la stat şi ce schimbări apar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x