Antena Căutare

Numar record de inscrieri la ASE, doar pe baza de dosar

Record la numarul candidatilor inscrisi anul acesta la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Aproape 10 mii de absolventi de liceu si-au depus dosarul. Este primul an in care nu se organizeaza examen de admitere iar candidatii sunt evaluati in functie de nota obtinuta la examenul de bacalaureat si media generala din anii de liceu.

Datorita numarului mare de candidati, perioada de inscriere la ASE a fost prelungita cu doua zile. In total au fost depuse peste 9.500 de dosare. Adica o zecime din numarul total al absolventilor care au luat bacul in acest an.

Anul acesta proba de admitere a constat intr-un concurs de dosare. Singurii care vor sustine examen sunt candidatii care au optat pentru o facultate cu predare in limbi straine. Lipsa examenului de admitere i-a nemultumit insa pe unii elevi.

Pentru acest an universitar, la ASE sunt disponibile 4.100 de locuri, din care 2.700 sunt finantate de la bugetul de stat.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Autocar vs. TIR: 15 persoane ranite pe drumul european E574... Un autocar plin cu suporterii echipei Otelul Galati s-a facut scrum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x