Antena Căutare

Numărul deceselor în urma epidemiei cu noul coronavirus a crescut la 132 în China

China a anunțat miercuri dimineață că 132 persoane au decedat din cauza epidemiei cu noul coronavirus. Comisia Națională de Sănătate a precizat că alte 1.459 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 5.974, informează Mediafax

Numărul deceselor în urma epidemiei cu noul coronavirus a crescut la 132 în China
Numărul deceselor în China a crescut. Virusul coronavirus face ravagii

Cu doar o zi în urmă, marți, bilanțul deceselor ajusese la 106. În doar 24 de ore situația s-a înrăutățit considerabil.

În contextul agravării epidemiei cu coronavirus, Ministerul Educației din China a anunțat la începutul săptămânii că va amâna începerea noului semestru școlar, pe termen nedeterminat. Epidemiologii avertizează că trebuie să fim pregătiţi pentru că acestă epidemie ar putea să devină curând una globală.

Se crede că noul virus ar fi apărut anul trecut într-o piață din centrul orașului Wuhan. Coronavirusul s-a extins în alte orașe din China, inclusiv Beijing și Shanghai, precum și în alte țări: Statele Unite, Arabia Saudită, Singapore, Thailanda, Nepal, Coreea de Sud, Japonia, Australia, Franța și Canada.

Citește și:

Ce se întâmplă cu pacienta suspectă de coronavirus de la Cluj. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: ”Se va recupera complet!”

Ce se întâmplă cu pacienta suspectă de coronavirus de la Cluj. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: ”Se va recupera... Terbilism filmat şi transmis live pe Facebook, în Brăila. Un tânăr de 29 de ani şi-a incendiat propria maşină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x