Antena Căutare

Numarul taranilor care au folosit internetul a crescut cu 11% in 2012

Internetul a ajuns si pe la tara, dupa ce s-a raspandit, mai cu seama, pe pajistea de asfalt. Satenii tineri au lasat sapa si coasa din mana si si-au asezat degetele pe tastatura. O treime din populatia de la tara a apelat la comunicarea prin internet in 2012. La mare "navigare" sunt site-urile cu filme, unele pentru adulti, si retelele de socializare.

Chiar daca nu pot renunta la caruta, taranii de pe la noi vor sa tina pasul cu tehnologia. Asa ca internetul a prins viteza in multe dintre satele din Romania.

Alaturi de taraba, de reclama scrisa pe carton ai agatata in poarta, acum, taranii isi pot expune marfa si pe piata virtuala

Tastaturii ii spun „statura”, dar intra pe Facebook si vorbesc cu rudele plecate sa munceasca in strainatate. Filmele si muzica de pe YouTube nu le sunt straine taranilor cu acces la internet.

Copiii satenilor se folosesc si ei de internet pentru a-si cauta un loc de munca. „Depun CV-uri”, dupa cum au invatat parintii lor sa spuna.

Internetul a ajuns cu mare viteza si la tara, dar nu la fel de repede intra si in casele oamenilor. In lipsa unor servicii de calitate, cei mai multi prefera sa renunte la abonamentul de internet.

Pretul unui abonament de internet la tara variaza intre 35 si 70 de lei, in functie de furnizor.

Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, are probleme grave la coloana vertebrala... Un politist beat a semanat groaza pe strazile din Tulcea. A condus nebuneste si i-a amenintat cu moartea pe colegii sai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x