Antena Căutare

Casa de piatra, munte de bani: Elena Basescu a adunat 500.000 de euro la nunta!

Nunta anului a fost afacerea anului pentru Elena Basescu. Mireasa ar fi adunat o jumatate de milion de euro de la cei 800 de invitati. Numai apartamentul primit de la socrul mare costa peste 250 de mii de euro. La toate astea, se adauga o multime de cadouri de lux.

La fiecare pas facut, Elenei Basescu i-au intrat in cont cateva sute de euro. Pana la sfarsitul serii, a adunat jumatate de milion. Mai mult decat a castigat in ani de cariera politica si modelling.

Fiica presedintelui n-a avut o zestre prea mare. Ca euro-parlamentar, castiga aproape 75.000 de euro pe an. Ca mireasa, a castigat de sase ori mai mult, intr-o singura zi. Nimeni nu stie cat i-a dat tata. De la Traian Basescu a mostenit insa ceva mai valoros decat banii: numele.

“Sunt constienta de faptul ca numele Basescu o sa ma ajute foarte mult. Am pretentia ca presa si intelectualii care plutesc deasupra partidelor sa nu aiba pretentia sa-mi schimb si numele, pentru ca acest lucru nu se va intampla”, spunea ea, in urma cu ceva timp.

Elena n-a vrut sa poarte numele sotului ei. Chiar si asa, socrul mare nu s-a suparat. Ba chiar i-a facut cadou un apartament de lux, situat in centrul Capitalei, in valoare de 250 de mii de euro.

La casa noua, se cere si vesela noua. Catalin Botezatu a avut grija sa-i umple miresei dulapul de bucatarie. Insa nu cu orice vesela, cu cu portelanuri Rosenthal Versace

Toti cei 800 de invitati au dat la masa cat le-a permis bugetul. Insa nimeni mai putin de 500 de euro, spun apropiatii, desi tacamul a costat doar 75 de euro. Totul ar fi costat 350.000 de euro. Mirii n-au cheltuit insa mare lucuru - Bebe Ionescu, tatal mirelui, s-a oferit cu propriul buget. Doar are o avere de cateva milioane de euro.

Parintii sunt nemultumiti de amanarea noului an scolar... Elevii pierd o saptamana din vacanta de primavara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x