Antena Căutare

Clasic, elegant si sobru! Asa arata nunta anului 2014!

Eleganta si sobrietate, doua cuvinte pe care mirii anului 2014 nu trebuie sa le uite daca vor sa respecte tendintele. Accesorii cat mai simple si aranjamente clasice sunt propunerile cu care vin participantii la primul targ al nuntilor de anului viitor. Se poarta dantela, voalurile si florile.

Viitoarele mirese au de unde alege, mai ales daca respecta tendintele. Anul viitor se poarta dantela si voalul, culoarea untului, iar accesoriile trebuie sa fie cat mai discrete.

Clasica, eleganta si sobra trebuie sa fie si locatia anului 2014. De la mesele aramii, cu accesorii aurite si pana la clasicul alb, cu flori din belsug, cu toate asteapta sa fie alese pentru petrecere. Meniurile pornesc de la 50 de euro, iar limita tine doar de cerintele mirilor.

Cei mai hotarati miri pot pleca, dupa o zi de alergat, cu toate pregatirile puse la punct, de la machiaj, verighete, aranjamente si fotografii, pana la o tinuta de vis.

Targul de nunti este deschis sambata si duminica, de la ora 10.00, in Piata Constitutiei din Capitala.

Mihai Campineanu, liderul trupei Suie Paparude, a fost transferat la Bucuresti... Cu sicriul pe catedra! Cea mai macabra gluma de Halloween, intr-o scoala din Dambovita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x