Antena Căutare

O asistentă medicală a murit la 28 de ani după ce a fost confirmată pozitiv pentru coronavirus. Femeia era însărcinată

Coronavirusul continuă să ucidă și nu pare să țină cont de nimic. De această dată, o asistentă de doar 28 de ani, care urma să devină mamă, și-a pierdut viața după ce a contractat virusul. 

O asistentă medicală a murit la 28 de ani după ce a fost confirmată pozitiv pentru coronavirus. Femeia era însărcinată Galerie
O asistentă medicală a murit la 28 de ani după ce a fost confirmată pozitiv pentru coronavirus. Femeia era însărcinată

Mary Agyeiwaa Agyapong, o asistentă care lucra la Spitalul Luton și Dunstable University Hospital, din Statele Unite ale Americii, a murit duminică, după ce a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire, copilul ei a fost salvat, întrucât medicii au decis să-i facă operație de cezariană de urgență.

Pot lua românii lumină de la Biserică în noaptea de Înviere? Ministrul Vela modifică acordul făcut cu BOR

”A fost o asistentă uimitoare și un exemplu pentru oricine. Gândurile noastre sunt îndreptate spre familia și spre prietenii ei în aceste momente dificile.”, a dezvăluit David Carter, unul dintre șefii acesteia.

O asistentă medicală a murit la 28 de ani după ce a fost confirmată pozitiv pentru coronavirus. Femeia era însărcinată

Rhoda Asiedu şi Gloria Gyan, două prietene ale asistentei, au organizat o strângere de fonduri pentru soţul şi fiica asistentei, iar până acum au fost donate peste 20.000 de lire sterline. De asemenea, în mesajul făcut public, ele au dezvăluit că fetița acesteia a fost numită Mary, în memoria ei.

Care este soluția optimă: tratament sau vaccin împotriva COVID-19? Exlicația lui Raed Arafat: "Crește imunitatea și limitează răspândirea"

Pe pagina de strângere de fonduri, cele două prietene ale asistentei au spus că fetiţa acesteia a fost numită Mary.

Bilanț-record de decese într-o singură zi, în SUA

Statele Unite au înregistrat miercuri un nou record nedorit, de aproape 2.600 de noi decese în 24 de ore, ca urmare a îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Este cel mai ridicat bilanţ înregistrat de o ţară într-o zi, conform datelor anunţate de Universitatea Johns Hopkins, relatează Agerpres.

Astfel, pe teritoriul SUA, în intervalul orar 20:30 marţi - 20:30 miercuri s-au înregistrat 2.569 de decese, conform sursei citate. Aceste decese cresc bilanţul total la 28.326 de morți.

În SUA au fost diagnosticate 637.000 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, cel mai mare număr de cazuri înregistrate oficial pe glob.

Până în prezent au fost efectuate aproximativ 3,2 milioane de teste la o populație de circa 330 de milioane de oameni.

Ministerul Sănătăţii a aprobat creşterea numărului de persoane testate / Vor fi testaţi bolnavi care ar putea face forme... Dialog emoționant într-un salon de spital din Alba Iulia, între un medic și un pacient cu Covid: "- Doamna doctor, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x