Antena Căutare

O asistentă medicală a murit la câteva ore după ce a născut. Nici bebelușul nu a supraviețuit. Soțul femeii, distrus de durere: ”A fost o sarcină urmărită ca la carte!”

Situație dramatică la Spitalul Județean din Craiova, unde o tânără de 27 de ani și-a pierdut viața la doar câteva ore după ce a fost supusă unei operații de cezariană. Bebelușul s-a stins și el, imediat după naștere, potrivit HotNews. 

O asistentă medicală a murit la câteva ore după ce a născut. Nici bebelușul nu a supraviețuit. Soțul femeii, distrus de durere: ”A fost o sarcină urmărită ca la carte!”
O asistentă medicală a murit la câteva ore după ce a născut. Nici bebelușul nu a supraviețuit. Soțul femeii, distrus de durere: ”A fost o sarcină urmărită ca la carte!”

Femeia în vârstă de 27 de ani era asistentă medicală și a avut o sarcină fără problemă, fiind urmărită în permanență. Ba mai mult, ea făcuse analize suplimentare în străinătate. Medicul, însă, a chemat-o mai devreme cu câteva săptămâni pentru cezariană.

Femeia lucra ca asistent medical la Spitalul Orăşenesc din Bumbeşti-Jiu. Potrivit soţului tinerei, aceasta a avut o sarcină fără probleme şi făcuse analize suplimentare în Statele Unite ale Americii şi în Germania, pentru a exclude orice suspiciune.

Ruxandra Luca, pregătită pentru cel de-al treilea copil. Frumoasa mămică așteaptă să nască în orice moment |Video

Sarcina a fost monitorizată încă de la început de un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova care, iniţial, i-ar fi spus că ar urma să nască în 11 iunie. În 18 mai a anunţat-o însă ca va naşte prin cezariană şi a chemat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pe 20 mai.

"Soţia mea şi-a urmărit sarcina ca la carte. Am făcute teste în America. Am făcut teste de trombofilie în Germania. Sarcina a fost urmărită ca la carte, să excludem orice suspiciune. Totul era bine. Inclusiv săptămâna trecută şi-a făcut analizele şi nu a ieşit nimic. Sarcina să zicem că era la termen. A fost chemată pentru cezariana asta. Prima dată i s-a dat termenul de 11 iunie pentru a naşte. După ultimul control, din data de 28 aprilie, i s-a spus să sune pe 18 mai pentru a fi programată pentru cezariană. Ceea ce a şi făcut. Pe 20 ne-am prezentat la blestematul spital, la Craiova. Nu ştiu de ce a chemat-o aşa devreme. Asta trebuie să spună doctorul, care a putut doar să-mi spună că îi pare rău", a declarat pentru Mediafax Robert Negrea, soţul tinerei.

Foto cu burtica de graviduță! Gigi Hadid, modelul internațional, este insarcinată în cinci luni cu Zyan! "A dezvăluit până acum secretul doar familiei și prietenilor apropiați"

În timpul naşterii, bebeluşul a murit, iar mama a decedat câteva ore mai târziu.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova a sesizat Poliţia şi reprezentanţii Medicinei Legale.

"În funcţie de rezultatele anchetei Poliţiei şi de rezultatele necropsiei vom lua şi la nivelul spitalului măsurile legale corespunzătoare. Dacă va fi cazul, vom sesiza Consiliul Etic, vom sesiza Colegiul Medicilor, dacă va exista vreo culpă medicală”, a declarant Teodor Sas, managerul SJU Craiova.

Până acum, familia nu a depus plângere împotriva medicilor. Poliţiştii au deschis un dosar penal penal pentru ucidere din culpă.

Încă un deces în rândul cadrelor medicale din România. O asistentă în vârstă de 46 de ani a murit în urma infecției cu C... Guvernul s-a răzgândit! Elevii sunt obligați să poarte mască la școală și la examene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x