Antena Căutare

Caz scandalos la un liceu din Alba! O elevă ar fi rămas însărcinată cu profesorul de religie

Caz scandalos în comuna Arieșeni, din județul Alba, unde o elevă ar fi rămas însărcinată cu profesorul de religie. Autoritățile spun că deocamdată nu se știe nimic oficial, dar dascălul ar fi primit rezultatul pozitiv al testului de paternitate. 

Caz scandalos în comuna Arieșeni, din județul Alba, unde o elevă ar fi rămas însărcinată cu profesorul de religie. Autoritățile spun că deocamdată nu se știe nimic oficial, dar dascălul ar fi primit rezultatul pozitiv al testului de paternitate.

Potrivit Mediafax, fata era minoră în momentul în care a întreținut relații intime cu profesorul de religie. În momentul în care a anunțat că este însărcinată cu profesorul, la școală au fost demarate cercetări interne, însă deocamdată nu s-a comunicat niciun rezultat.

”E foarte urât ce s-a întâmplat. Se pare că ar fi o certitudine. Nu ştiu când s-a întâmplat exact, dar a fost ceva scandal la şcoală anul trecut, s-a făcut o comisie şi am înţeles că s-au aşteptat rezultatele de la test. La noi încă nu a ajuns nimic oficial, dar lui i-ar fi venit (rezultatul testului de paternitate – n.r.) şi se pare că a ieşit că este tatăl copilului.

Citește și: Ea minoră, el pensionar. Scandalul amoros care a revoltat România: Când am aflat cu cine s-a iubit, mi-a venit rău

Fata era crescută la casa de copii din Târsa, comuna Avram Iancu, nu locuia la noi în comună. Nici acum nu locuieşte aici, nu ştiu exact unde este acum. Ea nu a făcut reclamaţie la poliţie nici anul trecut şi am înţeles că testul de paternitate a fost cerut şi făcut când a fost luat copilul în plasament. Noi nu vrem, sub nicio formă, să muşamalizăm cazul.

Citește și: Pensionarul de 63 de ani, care a lăsat gravidă o fată de 13 ani, a fost reținut. Declarație halucinantă: „Mai mergea pe la ea pe acasă”

În momentul în care vom primi, oficial, rezultatul testului de paternitate, se vor lua măsuri prin consiliul de administraţie al şcolii”, a declarat, marţi, primarul comunei Arieşeni, Marin Jurj, potrivit sursei citate.

Profesorul de religie are 50 de ani, este văduv, iar la momentul actual nu profesează ca preot.

Tudor, un tânăr de 32 de ani, a murit într-un accident în Italia! Soția lui se zbate între viață și moarte... Doi tineri, la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui! Mai mulți porci mistreți le-au apărut în față din senin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x