Antena Căutare

O falsă calugăriță a luat 100.000 de lei de la trei persoane și le-a promis că se va ruga pentru ele

O tânără de 19 ani a fost reținută, marți, pe Aeroportul Iași, pentru înșelăciune, după ce s-a dat drept călugăriță și a păcălit mai multe persoane.

O tânără de 19 ani a fost reținută, marți, pe Aeroportul Iași, pentru înșelăciune, după ce s-a dat drept călugăriță și a păcălit mai multe persoane.

Tânăra a păcălit trei bistrițeni și le-a cerut bani pentru slujbe și rugăciuni pentru rezolvarea problemelor familiare. În total, fata a obținut de la ei 100.000 de lei.

”Polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Iași au prins o tânără de 19 ani, din Tecuci, judetul Galați, care era dată în consemn la frontieră, fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune, instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsaud. Potrivit cercetărilor, până în prezent s-a stabilit că, în perioada 17 septembrie 2018 - 22 ianuarie 2019, tânăra ar fi postat un anunț pe Internet în care pretindea că este maică la o mănăstire din județul Galați și că, în schimbul unor sume de bani, îi ajuta pe cei care au nevoie în rezolvarea problemelor familiale", au precizat marți oamenii legii.

Tânăra se prezenta ca fiind Maica Elena. Victimele sunt un bărbat de 29 de ani, unul de 66 de ani și o femeie de 39 de ani.

Falsa calugăriță a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată cu propuneri legale în fața magistraților.

Jandarmeria Suceava, precizări după dispariţia ursului împuşcat: Când jandarmul s-a întors, ursul nu mai era... Numele lui Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea apar într-o anchetă din SUA care îl vizează pe un activist pro-Trump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x