Antena Căutare

O familie de români care trăiește în SUA și-a pierdut trei copii într-un accident teribil! Fetițele n-au avut nicio șansă de supraviețuire 

O familie de români din Arad care trăiește în Statele Unite ale Americii și-a pierdut trei copii în urma unui accident rutier devastator, ce a avut loc joi, pe o autostradă aglomerată din statul Missouri. 

O familie de români din Arad care trăiește în Statele Unite ale Americii și-a pierdut trei copii în urma unui accident rutier devastator, ce a avut loc joi, pe o autostradă aglomerată din statul Missouri.

Claudia Doboș (35 de ani), femeia care conducea microbuzul în care se aflau alți opt membri ai familiei, a încercat să evite o coliziune în momentul în care o altă mașină i-a tăiat calea. A reușit să evite coliziunea, însă a intrat într-un cablu de barieră. În urma impactului violent, trei copii, Olivia (opt ani), Angelina (șapte ani) și Julia (șase ani), au fost aruncați în afara mașinii, în ciuda faptului că purtau centură, iar medicii sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru a le salva viața, potrivit specialarad.ro.

Citește și: Patru persoane, între care un copil, au fost rănite, în urma unui accident rutier provocat de un șofer beat

Ceilalți șase membri pasageri ai mașinii au suferit răni minore sau moderate și au fost transportați la Spitalul Cox South din Springfield.

Citește și: O autospecială care transporta acid azotic a fost implicată într-un accident cu alte două mașini

Anul trecut, în luna octombrie, pastorul Marin Octavian Doboș din Phoenix, Arizona (unchiul tatălui acestor copii) și-a pierdut viațaîntr-un accident de circulație în statul Colorado, în timp ce se deplasa să-și viziteze fiul. În acel accident a murit Marin Octavian Doboș și soacră acestuia, soția sa a supraviețuind accidentului.

Lovitură pentru Armata Română! Ministrul a ieșit cu declarații îngrijorătoare: Sper ca militarii să nu fie afectați!... Doi agenţi de penitenciar au fost reţinuţi la Tulcea după ce au fost prinşi în flagrant când luau mită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x