Antena Căutare

O femeie a născut un copil care cântărește 720 de grame! Medicii fac eforturi ca să-l mențină în viață: ”Mâna lui e cât degetul unui adult!”

Un bebeluș de doar 720 de grame a fost adus pe lume duminică, la Maternitatea  Botoșani, iar medicii fac eforturi susținute pentru a o ține în viață. 

Un bebeluș de doar 720 de grame a fost adus pe lume duminică, la Maternitatea Botoșani, iar medicii fac eforturi susținute pentru a o ține în viață.

Fetița, care era atât de mică la naștere încât grosimea mâinii sale era asemenea grosimii degetului unui adult, s-a născut la doar 24 de săptămâni de sarcină, adică la puțin timp după limita la care e poate face avort.

Citește și: Ce se întâmplă cu bebelușii în PRIMA ORĂ DE VIAȚĂ! Dezvăluiri senzaționale!

Acum, bebelușul a fost trimis de urgență la maternitatea din Suceava, unde medicii depun eforturi uriașe pentru a o ajuta să se dezvolte și să supraviețuiască.

Potrivit medicilor specialiști de la Maternitatea Botoșani, există foarte multe cazuri în care femeile însărcinate vin la medic doar în momentul în care nasc, astfel că riscul unor naşteri cu probleme sau de copii prematuri creşte foarte mult.

Citește și: Depresia post-natală a făcut o tânără mămică să își piardă mințile!

Având în vedere această situație, Ministerul Sănătății intenționează să deconteze transportul femeilor gravide pentru efectuarea analizelor biologice și a examenelor clinice complementare, pentru a urmări sarcinile.

Un tramvai a luat foc în intersecția de la Dristor, în București! Mai mulți călători se aflau înăuntru... Alertă lângă București! Șase comune sunt în carantină, după ce au fost confirmate noi cazuri de pestă porcină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x