Antena Căutare

O femeie a ajuns la spital cu dureri puternice, dar medicii au trimis-o acasă: ”Am avut un avort spontan, iar doctorii n-au fost capabili să-și dea seama!”

O femeie care se confrunta cu dureri abdominale puternice și cu sângerări a ajuns de urgență la spital, însă, medicul ginecolog i-a spus pacientei că nu are de ce să-și facă griji. Ulterior, însă, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutățit, femeia a mers la un alt medic, unde a aflat că a pierdut sarcina.

O femeie a ajuns la spital cu dureri puternice, dar medicii au trimis-o acasă: ”Am avut un avort spontan, iar doctorii n-au fost capabili să-și dea seama!”
O femeie a ajuns la spital cu dureri puternice, dar medicii au trimis-o acasă

Femeia, originară din Satu Mare, a ajuns la spitalul județean din oraș cu dureri abdominale puternice, în noaptea de 2 spre trei ianuarie. Medicul de gardă, însă, i-a spus că i s-a dereglat menstruația și i-a recomandat să meargă acasă. În realitate, însă, ea făcuse avort spontan.

Femeia a povestit drama prin care a trecut în cadrul unui mesaj postat pe Facebook, pe care-l redăm mai jos.

”De azi noapte (3 ianuarie, n.red.), de la ora 03:00, efectiv nu mai sunt bună de nimic… La ora 10:00 azi dimineață am plecat UPU cu dureri îngrozitoare abdominale, sângerări și dureri insuportabile de rinichi. Totul a început să se manifeste acum câteva zile, însă cu grețuri, stari de rău și amețeala. Am dat vina pe oboseală până în noaptea ce a trecut când au început durerile abdominale și sângerările.

Dimineața la UPU nu am stat mult la rând, ceea ce m-a uimit, însă când am ajuns în cabinetul de ginecologie doamna doctor mi-a spus să îmi dau hainele jos și să mă așez pe pat. Zis și făcut. Doamna doctor era foarte grabită, era prinsă în povești cu asistentele de acolo. Mi-a spus dezbrăcă-te repede să vedem ce probleme ai… totul a durat maxim 5 minute. Doamna doctor a zis că nu am absolut nimic și că e vorba despre menstruația care s-a dereglat și care a venit mai repede de termen. Ok… m-a trimis înapoi jos, medicul de la trieri m-a preluat rapid și m-a întrebat: “unde este rețeta de la doamna doctor?”

Care rețetă? Nu am primit nicio rețetă, doamna doctor a zis că nu am nimic, sa mă îmbrac și să plec acasă. Mi-a spus doar să iau no spa de 3/zi. Până și medicul a fost uimit de faptul că nu primisem nicio rețetă și a hotărât să îmi administreze un calmant tot, no spa/injectabil. Ok… după toate astea am venit acasă mai distrusă decât cum am ajuns acolo. Menționez că acel no spa nu a acționat sub nicio formă. În cursul zilei de azi am stat acasă la cererea medicilor și m-am tratat cu no spa (făcându-mi nimic, neameliorând nicio durere).

Am decis să plec înapoi la UPU din cauza durerilor insuportabile care nu treceau cu niciun fel de calmant pe care l-am luat. Am ajuns la UPU, iar medicul care m-a examinat dimineața mi-a adresat următoarele cuvinte: “Doamnă, ce căutați aici? Ați fost dimineață la ginecolog!”

What?! Da, am fost examinată de o doamnă doctor care m-a pus să mă dezbrac și cam atât. Nu tu o ecografie, nu tu o analiză… să vedem de ce se întâmplă toate astea. Am stat două ore la UPU cu dureri îngrozitoare, nimeni nu m-a băgat în seamă decât medicul care m-a făcut idioată și care m-a acuzat că mă îndoiesc de doamna ginecolog care are 20 de ani experiența în domeniul ginecologiei.

Bun, mie una, nu mi se pare logic să administrezi no spa pentru o durere care nici măcar nu știi de unde provine! Nu ai cum să administrezi medicamente pentru o durere care nu știi de unde provine!!! Bun, partea cea mai tare e că, defapt… nu era așa cum au spus ei! Cum că nu aș avea nimic!

Am decis să mergem la un alt medic, unde s-a constatat faptul că acele sângerări provin din cauza avortului spontan care mi s-a întâmplat! Adică mai pe limba românească, am pierdut o sarcină iar incompetenții ăștia nu au fost capabili să își dea seama!

Atât am avut de spus aici. Lucrurile nu vor rămâne așa! Voi lua toate măsurile legale necesare pentru a fi trași la răspundere cei implicați în asta! Am avut nevoie doar de niște analize, atâta! Am cerut mult? Mulțumesc că vă bateți joc de noi!”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

Botoşani: Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie în urma unui accident în care au fost impicate un microbuz ... Sute de proiectile și obuze neexplodate din al Doilea Război Mondial, găsite într-o curte din Oradea: ”Ar fi ras de pe f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x