Antena Căutare

„A luat un cearşaf, l-a făcut sul şi a început să o lovească cu putere. Mama a îndurat, lăcrimând”. O femeie bolnavă de cancer, bătută de o asistentă, în cel mai mare spital din Gorj! VIDEO

O femeie bolnavă de cancer ar fi fost bătută de o asistentă, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Fiica ei a povestit tot, după ce pacienta a fost externată și a murit, acasă. 

Femeia, în vârstă de 39 de ani, avea cancer. Se lupta cu boala nemiloasă de câţiva ani. Duminică s-a simţit rău şi a chemat salvarea să o ducă la spital.

„Suntem disperaţi. Nu prea putea vorbi bine, dar când şi-a revenit, efectiv, şi-a povestit trauma. Nu putea să ridice un pahar cu apă, nu putea să se ridice din pat, nu se putea da pe o parte, nu se putea mişca”, a spus fiica pacientei.

La spital, însă, ar fi trăit un coşmar, după cum i-ar fi povestit ulterior fiicei ei. Asistenta ar fi devenit violentă.

„Cred că doar asta avea în cap, faptul că a agresat-o o asistentă şi, de frica ei, a preferat să moară acasă, pentru că mama era oricum conştientă că nu mai are mult”, a mai spus fiica pacientei.

„Mama nu avea putere să plângă, să facă gălăgie. Mama era foarte silenţioasă. Doar lăcrima şi o ruga insistent pe asistentă să îi dea nişte apă. O şi aud cum cerea apă. A zis că nu are chef de ea, să tacă din gură şi să plângă.

A luat un cearşaf de pe patul de lângă, l-a făcut sul şi a început să o lovească cu putere ca să tacă din gură. Mama doar a îndurat şi a început să lăcrimeze, să nu mai zică nimic”, a mai povestit ea.

Episodul revoltător s-ar fi petrecut duminică, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. A doua zi, a cerut să fie externată şi a plecat acasă.

La nivelul spitalului a fost declanşată o anchetă.

„E făcută sesizarea la spital. Chiar acum fac o comisie de verificare, să vedem dacă este aşa sau nu. Nu cred aşa ceva, dar o să facem verificări”, a spus Dumitru Vienescu, directorul spitalului din Târgu Jiu.

Familia se pregăteşte de inmormântare. Copiii şi fiul femeii sunt într-un centru de carantină după ce s-au întors din Anglia tocmai pentru a petrece sărbătorile acasă.

„Atât copiii doamnei, cât şi soţul acesteia se află într-un centru de carantină din judeţ. Sunt momente în care trebuie să dăm dovadă de empatie, de umanitate, iar, în acest sens, am informat entităţile centrale care au atribuţii în gestionarea acestei pandemii care şi-au dat acordul ca cei trei membri ai familiei să participe la înmormântare.

Ei vor fi transportaţi cu un mijloc de transport specializat şi vor fi echipaţi corespunzător astfel încât să-şi poată conduce fiinţa dragă pe ultimul drum.​”, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Se poate! Gestul emoționant făcut de medici și asistente, pentru a ridica moralul bolnavilor de Covid-19! „Dincolo de mă... Cum vei putea lua Lumină în noaptea de Înviere, în contextul pandemiei de coronavirus - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x