Antena Căutare

O femeie din Ilfov a fost răpită fără să-și dea seama... din greșeală! A început să-i vorbească hoţului, crezând că este soţul

O femeie din Ilfov a fost răpită. din greşeală! Doamna îşi aştepta soţul în maşină, pe bancheta din spate, cât acesta a coborât să cumpere pâine. S-a urcat în locul lui un hoţ şi a demarat în trombă, fără s-o vadă pe femeie.

O femeie din Ilfov a fost răpită, din greşeală! Doamna îşi aştepta soţul în maşină, pe bancheta din spate, cât acesta a coborât să cumpere pâine. S-a urcat în locul lui un hoţ şi a demarat în trombă, fără s-o vadă pe femeie.

După câteva zeci de metri femeia a vorbit cu hoţul, crezând că este soţul ei la volan. Atunci individul şi-a dat seama că furase nu doar maşina, ci şi nevasta proprietarului.

Speriat, şoferul a oprit și a lăsat-o să coboare. Bărbatul şi-a continuat apoi drumul, în viteză, din Voluntari spre Gara Căţelu. Pe drum, a provocat un accident

Era beat când s-a urcat la volan. Şi nici nu are permis. Are, în schimb, antecedente - e cercetat sub control judiciar, într-un alt dosar, tot pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Cu toate astea, a fost lăsat liber, cel puţin în următoarele două zile, deşi a primit mandat de arestare. Aşa prevede legea.

Avertizare meteo! Cod portocaliu de inundaţii, începând de astăzi. Ce județe vor fi afectate... „Dragă şcoală, Rareş are o viaţă de trăit. Rareş nu are o şcoală de trăit, ci o viaţă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x