Antena Căutare

O femeie tratata cu vitamine la Spitalul Judetean din Craiova a ajuns in stare grava la un spital din Capitala

Acuzatii grave la spitalul judetean din Craiova. Doctorii ar fi tratat-o cu vitamine pe o femeie care avea o infectie generalizata si ar fi refuzat sa o interneze. La cateva ore dupa ce a fost trimisa acasa cu diagnosticul de spasmofilie, pacienta s-a intors la spital in soc toxicoseptic. Disperate, rudele au cerut aseara ca femeia sa fie transferata la Bucuresti, pentru ca medicii din Craiova nu ii mai dadeau nicio sansa.

Daniela Constantinescu a fost dusa pe brate de cei dragi la spitalul judetean. Dupa ce au consultat-o, medicii au trimis-o la Spitalul de Neurologie pentru investigatii amanuntite. De aici, a fost trimisa inapoi, unde un medic i-a facut o perfuzie cu vitamine. Apoi, a trimis-o acasa cu o reteta si diagnosticul de spasmofilie.

Toata noaptea femeia a stat in chinuri acasa, iar a doua zi sotul a adus-o iar la urgente. Femeia a fost internata imediat in Sectia de Terapie Intensiva. Nimeni nu stia ce are.

Pentru ca medicii de la spitalul judetean din Craiova le-au spus ca numai Dumnezeu o mai poate salva pe femeie, rudele au cerut disperate sa fie transferata in Bucuresti. Un elicopter SMURD a adus-o pe femeie in Capitala.

Pentru tot ce s-a intamplat, rudele femeii dau vina pe medicii din Craiova care au consultat-o prima data. Pacienta care se lupta acum pentru viata ei are acasa un copil.

OBSERVATOR SPECIAL: Intre placere si dependenta. Jocurile video au devenit adevarate opere de arta! ... Doi constanteni au vandut carne de magar spunand ca este de vita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x