Antena Căutare

O fetiță a ajuns din Vama Veche în apele Bulgariei pe o saltea pneumatică. Ce s-a întâmplat cu micuța

O fetiță de 10 ani a fost lăsată să se joace pe o saltea pneumatică în apă, în Vama Veche. Luată de curenți aceasta a ajuns în zona graniței cu Bulgaria. Iata cum s-a sfârșit incidentul.

Incident petrecut în apele Mării Negre
O fetiță a plutit pe o saltea pneumatică din Vama Veche până la granița cu Bulgaria | Profimedia

Copilul se afla în vacanță, alături de parinții ei. Lăsată să se joace în apă, pe o saltea pneumatică, fetița s-a îndepărtat tot mai mult de țărm. Când au observat acest lucru, oamenii au sunat imediat la 112.

Citeste si: Prognoza meteo 18 august 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

O echipă a Inspectoratului de Urgență al județului Constanța a intervenit la fața locului pentru recuperarea copilului din apele mării. Un representant ISU a declarant ulterior că fetița a fost adusă la mal în viață de un salvamar cu skijet, fiind imediat supusă unei evaluări medicale de către echipa SMURD.

Cine a sărit în apă în ajutorul fetiței care a ajuns din Vama Veche în Bulgaria

Când și-a dat seama de pericol, unchiul fetiței a sărit în apă, încercând să ajunga înot la salteaua care se îndepărta tot mai mult de țărm.

Din fericire, echipele ISU au ajuns la timp pentru a interveni, iar unchiul copilului s-a întors singur la mal și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambele persoane implicate în incident au refuzat transportul la spital.

"Pompierii militari au fost solicitaţi în jurul orei 12, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, să intervină în cazul unui minor zărit de turiştii de pe plaja din Vama Veche plutind în largul mării pe o ambarcaţiune pneumatică. Ambarcaţiunea pneumatică a depăşit apele teritoriale româneşti, iar minorul a fot preluat de salvamari cu ajutorul ski jetului, adus la mal şi predat echipajului SMURD pentru evaluare medicală. Aparţinătorii au refuzat transportul acestuia la spital", a declarat Oana Manoilă, reprezentant ISU Dobrogea pentru Observator News.

(P) Vara la mare? Veți găsi cele mai bune echipamente sportive la Sportano... Rezultate Loto 18 august 2022. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x