Antena Căutare

”Mami, nu pot să respir!” O fetiță de 11 ani a murit la scurt timp după ce s-a spălat pe dinți! Cum a fost posibil

Viața unei fetițe de doar 11 ani a fost curmată brusc, dintr-o greșeală stupidă. Micuța s-a stins din viață la scurt timp după ce s-a spălat pe dinți, ea suferind o reacție alergică. 

Viața unei fetițe de doar 11 ani a fost curmată brusc, dintr-o greșeală stupidă. Micuța s-a stins din viață la scurt timp după ce s-a spălat pe dinți, ea suferind o reacție alergică.

Denise Saldate, o fetiță de 11 ani din California, Statele Unite ale Americii, a murit la scurt timp după ce a suferit o reacție alergică la o pastă de dinți pe bază.

Fetița s-a spălat pe dinți cu sora ei, în vârstă de 15 ani, iar la scurt timp a început să spună că nu mai poate să respire. Speriată de faptul că micuța avea buzele albastre, mama fetiței a sunat de urgență la Ambulanță.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să o salveze pe micuță, iar acum, la două săptămâni de la tragedie, părinții fetei și-au dorit să tragă un semnal de alarmă tuturor celor care nu citesc cu atenție etichetele produselor.

Părinții fetei n-au văzut că pe eticheta pastei de dinți scrie ”lapte”, ingredient la care fiica lor fusese diagnosticată cu alergie.

„Spunea că nu poate să respire, iar buzele ei erau albastre. Pasta de dinți i-a „tăiat” oxigenul. Nu o putem aduce înapoi pe Denise, dar putem trage un semnal de alarmă”, a spus Monique.


Reconstrucția catedralei Notre Dame, imposibilă după incendiul devastator! Ce le lipsește arhitecților... Cine este bărbatul care apare în fotografia virală de la Notre Dame? Sute de mii de oameni au pus umărul la găsirea lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x