Antena Căutare

O fetiță de doi ani, în stare gravă, după ce s-a jucat cu focul cu frații ei! Camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări

O fetiță în vârstă de doi ani a fost grav rănită, joi după amiază, după ce camera în care se afla a luat foc. Incidentul s-a petrecut în orașul Pecica, din Arad, iar acum micuța va fi adusă la Arad sau la Timișoara pentru îngrijiri medicale. 

O fetiță în vârstă de doi ani a fost grav rănită, joi după amiază, după ce camera în care se afla a luat foc. Incidentul s-a petrecut în orașul Pecica, din Arad, iar acum micuța va fi adusă la la Arad sau la Timișoara pentru îngrijiri medicale.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, George Pleșca, incendiul a cuprins camera în care se afla copilul și o parte din acoperiș.

Citește și: Incendiu de proporţii la un complex de creştere a păsărilor, în Buzău! Peste 25 de pompieri intervin cu șapte autospeciale

”Copilul a fost preluat de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar din primele informaţii are arsuri de gradul II pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului. Persoanele aflate în locuinţă s-au autoevacuat”, a declarat George Pleşca.

Potrivit directorului medical al SAJ Arad, Mircea Merea, starea copilului este gravă și urmează să fie transferată fie la Arad, fie la Timișoara.

Citește și: Incendiu puternic în centrul Capitalei! Un om fost găsit mort! Circulația, complet blocată

”Se pare că în camera cuprinsă de incendiu se aflau trei copii, iar doi au ieşit în timp util, dar cel mic, de doi ani, a suferit arsuri pe 60% din corp şi a fost preluat în stare de şoc de către echipajul medical”, a spus Merea.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza copiilor, care s-au jucat cu focul, scrie aradon.ro. Incendiul izbucnit la imobil a fost stins de pompieri.

Gropile de pe A2 sunt din nou peticite în stil românesc. Drumarii au replici acide: "Nu suntem chirurgi"... Un elev a primit nota la Evaluarea Națională, proba la Matematică, înainte să se afișeze rezultatele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x