Antena Căutare

O fetiță de șapte ani a murit după ce poarta de fotbal din curtea școlii a căzut peste ea

O fetiță în vârstă de doar șapte ani și-a pierdut viața, miercuri seară, după ce o poartă de fotbal aflată pe terenul de fotbal al școlii a căzut peste ea. 

O fetiță în vârstă de doar șapte ani și-a pierdut viața, miercuri seară, după ce o poartă de fotbal aflată pe terenul de fotbal al școlii a căzut peste ea.

Incidentul a avut loc în localitatea Crâncești, județul Bihor. Se pare că fetița de doar șapte ani s-ar fi jucat miercuri seară pe terenul din curtea școlii din Crâncești și s-ar fi balansat pe poarta de fotbal, moment în care aceasta ar fi căzut peste ea, lovind-o în zona capului.

”S-a încercat resuscitarea de către un echipaj medical, dar, din păcate, s-a declarat decesul fetiței”, au spus sursele citate. Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Fărcuța, a declarat, joi, că dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș.

”Poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Beiuş continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii tragicului eveniment”, a spus Fărcuța, potrivit HotNews.

Patru persoane reţinute de poliţiştii din Alba într-un dosar de furturi din maşini; suspecţii foloseau dispozitive pentr... Românii aruncă în fiecare zi 6.000 de tone de mâncare! 300 de TIR-uri pline cu alimente ajung la gunoi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x